Mihrimahvuslat Deletedmom_106 Yoğğğğ güzel değil koca koca sıcacık paklavaaaa desenleri olması lazımdı 🥹🥹
Siyahdnz Burnumageliyoduslkmsn aşkım elsıva dw harıka elbiseler var sitesine gir hamile bolumu modest bolumu normal tesettür elbiseler de kemerli cok güzel lcw nın bak oraya ben ordan mavi aldım cok güzel gebelık elbisesi
Burnumageliyoduslkmsn Siyahdnz dün mağazada köy kombinleri vardı aşkımm kaynanam ısrar ederdi nolur bana ver diye en iyisi almiyim dedim bluz aldım ona xjsj internet sitesi belki farklıdır bakayım bi
Mihrimahvuslat Deletedmom_116 ben çok uslu biriyimdir valla 😸😸 çok aşırı kararsız biriyim haberin olsun 😸🤭
kahvesever__ Burnumageliyoduslkmsn kız ben bunları beğeniyorum bakalım hangisini alırsam sanada fikir olsun🌹
Deletedmom_116 Mihrimahvuslat 😂😂bende oyleykm genelde eşime sectiririm sjsjsj yoksa giycek biseyim olmaz
Mihrimahvuslat kahvesever__ bişeyler almam lazım çünkü yazın eşimin arkadaşı evlenecek güzel bişey alayım diyorum orda da giyerim hem de🙈
Mihrimahvuslat Deletedmom_116 Ben 12 yaşındaydım yanlış hatırlamıyorsam bayramlık almaya çıkmıştık üstüne şişmandım 😸😸 annem oruçluydu yazık kadını perişan etmiştim az kalsın benj orda bırakıp gidecekti 🤭
Liyamoms Burnumageliyoduslkmsn kizz sen kapaliymiydinn🥰 kafam da ki Cansel tessetture girdiiii :) Hülya Keser e bak bide guzel elbiseler oluyo🥰
Deletedmom_116 Mihrimahvuslat AHa kız sorma Annem en son beni benimle bıraktı ne aliesna git kendin al diye😂😂 eşimde Sanirkm az kaldı öyle yapcak bütün konya merkezi dolaşıp bişey bulamadım en son aldığım şey Uzun bol beyaz gömlek kumaş pantolon oldu sjsjsj
Mihrimahvuslat Deletedmom_116 kız çenn Konya’da mısın 🥹 valla genelde eşim para verir ne alırsan al diyor bana bende arkadaşlarımı ararım yada annemi 😸😸