Gizemlibirisi Seyma_erkan27 özeldi.ama emin soylemedi.onunde eşi var ama kıza benziyor dedi iki defa..sonra başka bir özele gittim bebekte baya büyümüştü detayliya girmiştim.erkek dedi
Seyma_erkan27 Gizemlibirisi bende özele gidiyorum doktor yüzde yüz kız dedi ama yinede değişir mi diye bekliyorum detaylı ya giricem
dilak Gizemlibirisi kaç haftalıktı gittiğinizde bana da 11/ ve 12 de kız üç çizgi görüyorum dedi 20 haftaya kadar değişebilir dedi ama bakalım
Smeyye_9195 Dudu1988 Ben 12+3 te gittim %90 erkek ama 10 gun sonra tekrsr gel netlestirelim dedi 13+6 da gittim kesin kiz dedi 16+2 de baska doktora gittim oda kiz dedi bakalim insallah değişmez 😄
Eluf Dudu1988 banda 21 haftaya kadar doktorlar k8z dedi ler artk bende 21 haftadan sonra dahada sormadm dedaya da girmedm şuan 32.6 bugün doktora gidcem sorsammi ki bende hep erkek hissediyorum
M33 Bende 15 haftalıkken kız dedi bugün detaylıya gideceğiz bakalım değişmez herhalde ama erkek hissi hiç gitmedi
Ftmtnhnnnn2 Dudu1988 bende burda bekleyeyim banada 22 haftaya kadar erkek dedi pipisinide gosterdi ama bi umut iste belki yanlis gormustur diye her gittigimde bi umut kaplior icimi ama ne fayda🤣🤣
Eceustun Dudu1988 Göstermedi doktor tahmini olarak söyledi daha sonra 2 kere gittik gostermedi kapattı kendini daha sonra detaylı ultrason doktorumuz kız dedi bize
Eceustun bi_anne 19 haftalıkken demişti ben daha sonra 21 hafta 3 günlükken detaylı ultrason gittim doktorumuz orda dedi hatta ben 3 kere girdim kızım kendini göstermedi hiç çikolata yedim öğlenden sonra gösterdi kendini
Gizemlibirisi dilak 14 haftalıkt ilk kız dediğinde.on gün sonra kontrolde yine kıza benziyor ama tam göremedim bacak arası boş dedi.18 haftada gittim detaylıda falan kesin erkek denildi
Gizemlibirisi dilak 14 haftalıkt ilk kız dediğinde.on gün sonra kontrolde yine kıza benziyor ama tam göremedim bacak arası boş dedi.18 haftada gittim detaylıda falan kesin erkek denildi
nilsmomy Dudu1988 kacinci haftada dedi ? Bana da 11 de çıkıntı var erkek gibi dedi ama sonra kız dedi kızım oldu
Dudu1988 nilsmomy banada 12 de dedi Cuma igrenecgm bakalm zaten net söylemedi %60 dedi gibi gibi dedi yinede kimseye duyurmayin dedi bende demedim kimseye şimdi 16 haftalik oldum cuma gorecek
nilsmomy Dudu1988 Bende 16 da öğrenmiştim kız diye yani ilk erkek denmişti o belli olmuyor pek haftası küçükmüş
Gizemlibirisi Bnumms valla erkek dediğinde çok anlamadım gösterdi ama.kiz dediğinde de gösterdi hatta ben çıkıntı var dedim o idrar kesesi dedi.tabi bebek çok küçük 20 haftaya kadar kesin bişey diyemem dedi.sonra doktor değiştirdik zaten.suan 20 haftadayim
Mrvctn Devlette iki testte erkeğe benziyor ama sen yine detaylıya kadar bir şey alma dedi , detaylı ultrasonda da kız diye kesinleştirdi doktorum
Bnumms Gizemlibirisi benimde 14 haftalıkken kız dedi doktor değişmeyeceğini söyledi. Keşke bende böyle bir süprizle karşılaşsam 🥹