Bnumms Gizemlibirisi benimde 14 haftalıkken kız dedi doktor değişmeyeceğini söyledi. Keşke bende böyle bir süprizle karşılaşsam 🥹
nilsmomy Dudu1988 Bende 16 da öğrenmiştim kız diye yani ilk erkek denmişti o belli olmuyor pek haftası küçükmüş
Eylul_- Dudu1988 ![] kizlar bakar misiniz ortadaki cikintiya pipi dedi ama kordon vs olabilir mi (https://imgyukle.com/f/2023/04/05/Qq8sQP.jpeg)
Eylul_- Dudu1988 kızlar bakabilir misiniz ortadaki cikintiya pipi dedi doktor ama kordon vs olabilir mi 13 haftalik
Babyykmz Dudu1988 11+4te gittim 12+5 olarak önde gozukuyordu doktor cinsiyetini ne hissediyorsun diye sordu erkek hissediorm dedm ama cinsiyet partisi yapacagz sizden sadece tahmin alayim net bisey soylemeyin dedim uzun uzun inceledi banada erkek gbi geldi ama bir 10 gunu daha var dedi. Düm 15+5 te gittik yine önde gozukuyor 16+6 olarak.. annemi goturduk cinsiyeti biz odadan ciknca ona soylesin diye. gosterdi mi dedim doktora ben gordum dedi bakarken ama bacak arasini bir an bende gordum boş gibime geldi biz odadan ciktik esimle. anneme soylediler ama biz cikar cikmaz eşim bana kız dedi ben gordum bacak arasi boş dedi annem agzini acmior cinsiyet partisinde ogrenecegz bakalm 😀 ama esim videoda cekti videoyuda inceliorz hakikaten bacak arasi bos ben smdiden kiz bebek kiyafetlerine bakmya basladm 😀
Happymomleyla Asfdg 14 te kız dedi 16 da oğlan dedi detaylı da ne çıkacak çok merak ediyorum 🫣 hayır yA gelmişiz 2023 yılına hala bileyoruz anasını satam teknoloji neden bu kadar ilerlemişken cinsiyet karıştırılıyor🤦🏼♀️
Asfdg Happymomleyla kordondan heralde 😅 bide bizimki hep bacak bacak üstüne atıyordu özelde ulturasonu baya ultra HD bi doktora gittim sırf merakıma erkek deyince de bi hüsran yaşadım 😅 devletteki 35 ekran ulturasonda kız dedi valla 😂
tugcezengin23 Dudu1988 evet bizimki öyle canm 10. Haftada erkeğe benziyor erkek dedi 20. Haftada kız dedi şuan kız çok şükür sağlıklı olsunlarda cinsiyet farketmiyor
-Songul 12.haftada erkeğe benziyor ama çok çok erken henüz dedi,16.Haftada erkeklik organı tamamen elveda demiş klitoris gelişmiş dedi 😀😀şuan 30 hft olucam hala her gittiğimde değişmedi dimi diye soruyorum
Miniikmucizem Dudu1988 ay 14. Haftada erkek dedi doktorumuz bu yorumlardan sonra korktum 2 hafta sonra detayliya giricez aslinda hep kiz hissettim bakalım bizimki de bi supriz yapacak mi merak ediyorum🤷♀️😂
iremasmahan06 Dudu1988 gecen biri dogum hikayesini yazmisti orada okudum 9 ay boyunca kiz demisler detaylida bile kiz demisler herseyi pembe almislar dogal olarak bi dogum yapiyor ki cocuk erkek cikmis sok gecirmisler yani cikmadan kesin gozuyle bakmayin bana da kiz diyorlar herseyi pembe aldik erkek cikacak diye cok korkuyorum Allahim en hayırlısi hangisi ise onu nasip etsin insallah