Zeynep_alya 2bebegim Kahramanmaraş devlet hastanesinde olacak canım ilk kızımın adı Zeynep Alya ikinci kızımın adı elisa olacak rabbim nasıp ederse inşallah 😊
Mbc dk13 7 bucukta gel dediler gittim saat 10 bucuk gıbı aldılar 48 saat sonrada taburcu oldum yatırmıyolar yanı verdıklerı gunmutlaka oluyosunuz sezeryan
Zeynep_alya 2bebegim merhaba canm yok benim tahlillerim hazır yapılmış duruyordu acile gittimde sancım çıkmıştı heran doğuma alinirim diye 1 hafta önce yaptıklari için birdaha yapmadılar
Zeynep_alya 2bebegim eveet bana da 12 den sonra birşey yeme dedi ama korkmuyor değilim ☹️ cumartesi doğuma gidicem aynı zamanda eşim eşyalarımızı depoya tasiyacak herşey üst üste geldi ☹️☹️
2bebegim Zeynep_alya Allah sağlık versin gerisi hallolur canım. Yarın sabah 9 yatış 11 bebiş🤱 nasip olursa benimde 🤰🏻💃
2bebegim Zeynep_alya bebişim doğdu, iyiyiz çok şükür. Herşey yolunda. Darısı sana ve diğer hamislere olsun inşallah😇
Zeynep_alya 2bebegim Cook şükür canım sağlikla büyüt inşallah 😊 amiiin inşallah cnmm rabbim isteyen herkese nasip etsin 😊 kaç saat sonra ayağa kaldırdılar unuttum ben 😀
2bebegim Zeynep_alya saat 5 de yürümeye başladım 20 dk. 12.02 de doğum oldu. Kendim yürüdüm şaşırdılar baş dönmesi vs. Olmadı