Trsomy 21 yuksek riskli çıktık 1/119. Ikili testim çok şükür temizdi 4lu tarama böyle çıkınca ne yapacagimi şaşırdım. Genetik test yaptırmaya karar verdik başka seçeneğimiz yoktu zaten sadece sonucu öğrenmek istiyoruz. Bu şekilde başına gelen annelerim var mı psikolojik olarak rahatlamaya çok ihtiyacım var lütfen. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
4lü tarama testi yüksek risk lütfen yardım edin
Poncikpanda sakin olun. Allah’ın izniyle bir şey olmayacak inşallah. Bunlar olasılık testleri zaten. Kesinlik değeri yok. 🙏
esraEb inşallah duanızı eksik etmeyin onun stresi bitirecek beni zaten
Poncikpanda bizede üçlüde yüksek risk dendi dörtlüyü bu yüzden yaptırmadım detaylı ultrasona girdim herşey normal çıktı şükür çok araştırdım doğruluk payı en yüksek olan ilk ikili testtir
Poncikpanda dualarımız sizinle. Rabbimin izniyle güzel sonuçlar alacaksınız 🙏
Neriabahram ben araştırdığımda bende öyle gördüm hatta ikili test temiz çıkınca diğerlerini birçok doktor yaptirmiyormus. Çok şükür bizimde ultrasonda herhangi bi sıkıntı yok ama bir kere kurt düştü insanın içine iste
esraEb çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Poncikpanda 4 lu test ne zmn nasıl yapılıo
Poncikpanda ben bu yüzden devlete gitmekten vazgeçip şikayet ettim ama tabi boş bana direk bebeğin riskli grupta dedi paran var mı diye sordu sonra açıklama ble yapmadı gönderdi ağla ağla özele gittim ikiliden sonra gerek bile yoktu dedi ama o kurt maalesef ki kemirdide kemirdi ultrasondan sonra şükür rahatladım bekliyorumm bebişimi içinizi ferah tutun ultrasonda sorun çıkmadıysa
Poncikpanda valla Canm kesin sonuç bence Allahtan başka kimse bilemez ben o testi yaptırıp pozitif gelip sapasağlam doğum yapanda gördm bir testin bence dogrulk payı yok kapalı kutu Rabbimden başka kimse bilemez ona sığın dua et
Neriabahram çok şükür bisey çıkmadı ama doktora söylediğim halde ultrasonda normal gözüküp downlu doğanlar oldu diyor ya öyle şeyler söylediler ki dünyamı başıma yıktı. Bana da bunu özel hastane yaptı yine de lanet olsun diyip o parayı verip yaptıracam o dna testini dua edin bize lütfen
Fatnur38 ediyorum ediyorum evet bende sizin gibi düşünüyorum ama söz konusu evladıniz olunca herşey bambaşka oluyormuş. Rabbim kimseyi evlatlarıyla imtihan etmesin inşallah
3kuzuAnnesiyim 16.haftada yaptırmıştı bana ama şimdiki aklım olsa kesinlikle yaptirmazdim
Poncikpanda amin Canm evlat bambaşka birşey kimseyi sinamasin evladı ile
Poncikpanda zaten amaçlarıda bu sanırım o dna testi altı yedi bin liraydı inş tertemiz çıkar sonucunuz ayrıca hiçbir şeyin garantisi yok ki evet öyle olanlarda var ama inanın o kadar ağladım korktum ki zekir zıkkım olsun sonra dedim sakinleş dua et başka çaren yok
Poncikpanda kaçıncı haftada birdiniz bu testee acaba
Poncikpanda bende senin gbiyim 2 li testim iyi çıktı 3 lu riskli çıktı 1/173 çıktı aynı senin gbiyim psikolojik olarak çok kotyum yerdemym gokdemiyim bilmiyorum Allah yardımcımız olsun Hakkımızda hayırlısıyla neyse o olsun 😔🤲🙏
Fatnur38 amin amin inşallah
Neriabahram evet 6 bin dediler bize de sağdan soldan borç alarak yaptıracaz mecbur bırakıyorlar tek isteğim tertemiz çıkması inşallah bütün bu stres üzüntü boşadır