annesininaski_ minikmucizeemaak ozelden yazmayı bilmiyorum canm sen olustururmusun ben yazayım öyle 💜
dilaradmr11 minikmucizeemaak hayırlı olsun sağlıklı ilerler inşallah ve hayırlısıyla kucağına alırsın ❣️🥰🤲🏻
minikmucizeemaak dilaradmr11 Amiin Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin bu mübarek günlerde ❤️
MelodyFairy minikmucizeemaak yemin ederim kendim hamile haberimi almış gibiyim o kadar çok sevindim ki 😭🥹🥰 rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏 darısı bana 🥹
minikmucizeemaak MelodyFairy Amiinnn Allah razı olsun canım❤️ İnşAllah Rabbim tez vakitte sana da nasip etsin sağlıkla ❤️ Bana da dua et olur mu sağlıkla ilerlesin inşAllah
Sengul-9798 minikmucizeemaak ayy nasıl sevindim senin adına sabret şükret seyret diye boşuna dememiş Ler çok iyi bak bebişe rabbim sağlıklı doğumlar nasıl etsin inşallah aman dikkat et ağır filan kaldırma ❤️💐
minikmucizeemaak Sengul-9798 Çok teşekkür ederim Allah razı olsun❤️ İnşAllah sağlıkla ilerlesin bebeğim bir kere kötü tecrübe olunca insan korkuyor
Yaprak- minikmucizeemaak çok güzel adınıza sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Sengul-9798 minikmucizeemaak hiç öyle düşünme panik yapma stres yapma herşey için pozitif düşün pozitif olsun ❤️
ebrusngl minikmucizeemaak seni postlarından hatırlıyorum gerçekten çok emek verdin hayırlısıyla sağlıkla kavuş inşallah bebeğine 🤲🥰
Kullanici4141 minikmucizeemaak çoook sevindim dün size test için hakkınızı arayın demiştim demekki testin suçu yokmuş 😂