Rabis0446 minikmucizeemaak maşallah sağlıkla kucağına al inşallah canım benimde görümcemin olsun çok istiyorum dua et sende lütfen Rabbim ona ve isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu 🙏🏼
minikmucizeemaak ozgeesentrk Amin Allah razı olsun 🤲🏻 Son adet tarihim 7 Mart, reglime 5 gün var muhtemelen 21 İ yumurtlama yumurtlama üzerinden 11 gün geçmiş oldu
minikmucizeemaak ozgeesentrk Hayırlı olsun canım ben aşılama falan olmadım ben şans eseri folik asit yazdırmaya gidince muayene olmak istedim o zaman yumurtam çatlamak üzereydi sonra kontrol diye gittim kendi doktoruma çatlamıştı duphaston ve folik asit verdi
bebeklerimveben_ minikmucizeemaak çok sevindim burda kim hamileyim dese çok seviniyorum 🥰 biraz bekleyip öyle gidin doktora bence hem kalp atışında duyarsınız metak ettiğin bişey olursa sorabilirsin özelden bildiğim bişey se seve seve cevaplarım 💓
minikmucizeemaak bebeklerimveben_ Allah razı olsun doktorum 6 7 sinde kan testi yaptır gel demişti 8 9 u gibi gideceğim mecbur ❤️
[silindi] minikmucizeemaak Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaaahhh darısı bana ve tüm isteyenlere 🥹♥️
minikmucizeemaak ozgeesentrk Amiin tez zamanda size ve istiyen herkese sağlıkla nasip olsun bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine ❤️