minikmucizeemaak emir_01 Benimde Aralık ayında düşmüştü umarım tez zamanda dağlıkla nasip olur inşAllah yükselir pazartesi iple çekiyorum
Kivircikkuala minikmucizeemaak Maşallah canım benim Allah sağlıkla kucağına aldırsın İnşallah sağlıklıdır 🌷🥰❤️ Bide özel olmazsa birşey sorucam kaç kilo ile hamile kaldın kuzum ben kiloma takıyorum bu ara da
oozgenur minikmucizeemaak rabbim kucagina almayi nasip etsin canim kac gundur diken üstünde bekledin streslendin ama Allah sonunda mucizeni nasip etti darisi bizim basimiza insallah cok sevindim 🥰🙏🌸
karpuzz minikmucizeemaak zcanımm hayırlı olsun öncelikle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn😍 ne gibi belirtilerin vardı ??
minikmucizeemaak karpuzz Amiin Allah razı olsun ❤️ kaşık bel ağrısı beyaz akıntım vardı bir de bir kaç gündür baş ağrım bardı
fizikcianne minikmucizeemaak hayırlı olsun canım. İlk zamanlar bile olsa insan kendini tutamıyor alışveriş yapmak istiyor
minikmucizeemaak fizikcianne Ben kesinliğinden emin değilken bunu hatıra olarak almak istedim❤️ İnşAllah sağlıkla devam eder de bol bol alırız ❤️
Eceaysezdmrr minikmucizeemaak yaaaa demiştim ama. Hayırlı olsun sağlıkla gelsın inşallah 🌸🙏😇çok sevındm gerçekten
minikmucizeemaak Eceaysezdmrr Amiin Allah razı olsun❤️ Sağlımla devam edip sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşAllah❤️