Azra41 minikmucizeemaak Kuzum kendine böyle stres yapacağına adet gecikmeni beklesen de yapsan test ? Ben kaset testlere pek güvenmiyorum ne yalan soylim 🤷 umarım hamilesindir 😊
CeydaST minikmucizeemaak ama şöyle düşün Bi anda hızla yükselmeyebiliyor. Bebek yokken bile 5 e akdsr yükselip inebiliyor. Senin 1.20çıkmış 2 günde en az %60 artması lazım 2.4 desen 2 kat o da gebe. Saymıyorlar. 2 gün daha beklesen 4.80 zaten 4 gün sonra vermiş olsan 4. 8 i de Saymıyorlar.. En az 6 gün beklemelisin bu hesaba göre
znkara minikmucizeemaak hayırlı sonuçlar al inşallah ama çok acele ediyorsun bir de daha belli olmadan baza çekmişsin ya 🤦🏻♀️
Meleksynargn minikmucizeemaak mesela çok kızıyorum bu duruma gebelik bekliyorsunuz ağır işleri yapiosunuz anam Bi bekleyin ne acelen varda yatakla ugrasiom.
Mavikelebek- Yaa bende bir önceki paylaşımınızda görmüştüm. İnşallah hamilesinizdir. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲 Bizde istiyoruz bir başarısız tüp bebek denememiz var. Rabbim hepimize nasip eder inşallah 🤲
Nata minikmucizeemaak məndə ilk dəfə yapanda böylə cikmişdi,amma erkən yapmisdim.1 hafta sonra denedim pozitiv cikti
Anneoluyorum58 minikmucizeemaak canım bende böyle öğrendim Çarşamba test yaptım negatifti pazar tekrar yaptım bu şekilde silikti kan vardım cok düşük bı değerle öğrendim. Bence biraz bekle ne olur olmaz
cancik Ben 16 martta kan verdim 1.20 çıktı, ertesi gün idrarda pozitif gördüm, 18 martta kanda 28 çıktı olabiliyor
znkara minikmucizeemaak diyoruz sana yükselecek diye bizi hiç dinlemiyorsun 😂 hadi gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah 💖