sevenanne minikmucizeemaak Bende kan verdim adetime 6 gün varken negatif çıkmıştı 2 gün varken kan verdiğimde 132 çıkmıştı hamilesiniz değeriniz yükselmiş sadece testi erken yapmışsınız.
Perikiziii minikmucizeemaak soylemistim canim olmassa silik cizgi cikmaz hayirli olsun aramiza hosgeldin😍
nurr0101 minikmucizeemaak Rabbım sağ salim zamanında kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah canım. Rabbım acısını göstermesin 🤲😍
Ravza11 minikmucizeemaak ayyy gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn inşallah bu güzel haberi bende alırım yakın zamanda ❤️🙏
Gul12345 minikmucizeemaak yaaaaaa canm benm nasil sevindim anlatamam Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş senin ilaç tutunmayı sağlar zaten iyi gelir Bi doktoruna söyle kimyasal geçirdim falan ilaca devam edimmi diye 😘😘😘 asla kötü düşünme bebeğin seninle ins cnm
Arzuc01 minikmucizeemaak nasıl sevindiiiiimmmm Allah’ımm böyle güzel haberler almak herkese nasip et yarabbim ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌸🌸🌸
Deletedmom_85 minikmucizeemaak vay anasını be. Kanda çıkmayan hcgyi nasıl test algılar aklım almadı maşallah subhanallah hadi bakalım. İlk defa senin başına geldi şaşkınım şuan 😍 hayırlı olsun bizi de unutma dualarında 🍓
Mihrimahvuslat minikmucizeemaak Başından beri sana ne dedim hamilesin ben inanıyorum dedim, ne güzel okuduğum yasini şeriflerin hürmetine duam kabul oldu ve bebeğin sana tutundu ayy çok çok güzel inşallah sağ salim kucağına alırsın 🤲🏻🥰
eylulmihrasmom minikmucizeemaak çoookk sevindim sağlıcakla al inşallah kucağına hayırlı olsun caniiimn🥰
Elifkskl minikmucizeemaak belki ilaçlardan pozitif çıkıyor diyecektim ama gördüm pozitifmiş kan sonucun. Çok sevindim hayırlı olsun. Hoşgeldin aramıza 🤗
momssbabyy minikmucizeemaak o kadar sevindim ki adına sonucunu görünce yüzümde tebessüm oluştu sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım darısı benim ve tüm anne olmak isteyenlere 😂🌸