2minnosannesi_ minikmucizeemaak bence var canım bugün ki kanda yükseldiğini göreceksin rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah🤲🏻 haber ver bizede sonucu
anneoluyorm_ minikmucizeemaak çoğu posta sizi görüyorum ve her görüşümde dualarımdasn 🤲 Rabb’im kucağını doldursun Allah’ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲 Güzel haberi bekliyoruz
minikmucizeemaak anneoluyorm_ Allah bin kere razı olsun ne güzel insansın❤️ Rabbim kabul etsin🤲🏻 İnşAllah bir mucize olur da bebeğimin haberi gelir bana sağlıkla
minikmucizeemaak 2minnosannesi_ İnşAllah öyle olur kuzum inşAllah verdim bekliyorum fazla ümitlenmiyorum 2 gün önce negatifi görünce ama bekliyorum
2minnosannesi_ minikmucizeemaak bende senin gibi öğrendim son gebeliğimi erken gebelikte pozitif çıktı kan verdim 3.05 çıktı doktor yok dedi regli olacağım gün kaset test yaptım pozitif şimdilerde 5+3 deyiz kuzum inşallah seninde öyledir rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah dualarım seninle 🤲🏻😘
mucizemm_00 minikmucizeemaak canım hamilelik var ama belki geç döllenmedr bence bı kaç gün sonra tekrar kan ver 🙏seni takip ediyorum sürekli sevindim senin adına hayırlı olsun 🌸
minikmucizeemaak mucizemm_00 İnşAllah seviniriz kuzum bekleyemedim arada kalmak beni yoruyor verdim bakalım ne çıkacak yine negatifse adet günümü bekleyeceğim artık… Dün yatak odası falan çektim ağrım oldu sandım ki adet olucam ağrım olunca
mucizemm_00 minikmucizeemaak inşallah canım dualarım seninle 😍 inşallah güzel haberler alırsın kuzum ya keşke çekmeseydin ne olur olmaz diye inşallah güzel haberlerini bekliyorum 😍 sonuç ne zaman çıkacak
Meleksynargn minikmucizeemaak mesela çok kızıyorum bu duruma gebelik bekliyorsunuz ağır işleri yapiosunuz anam Bi bekleyin ne acelen varda yatakla ugrasiom.
Sengul-9798 minikmucizeemaak var sende gebelik kesin çok erken olduğu için düşük oranda çıkmış belliki yoksa sürekli yanlış sonuç vermez testler
znkara minikmucizeemaak hayırlı sonuçlar al inşallah ama çok acele ediyorsun bir de daha belli olmadan baza çekmişsin ya 🤦🏻♀️
Semrat Bencede var canım kesin gebelik bende adete 1 gün varken yapmstm böyle cikmsti bir gün sonra yine o 10 tllik testlerden yaptm daha koyuydu beta verdim ve değer 66 ckmsti inslh vardır dua edyrm sana 🤲🤲😊