babymom_8 Perperik yok ileri değilken 6 haftalıkken de gittik yine kabul etmediler sonra gittik yine olumsuz sonuç aldık
Yazgulu-ylc babymom_8 5 haftalıktan büyük gebelikleri almıyorlar . Özel muayene alabilirsen bakıyor hocalar . Tabi onu da almak zor 😕🤦🏼♀️
Edolili Perperik 1.700 ve 2. 000 TL arası mı acaba doğum ücreti . Muane ücreti ne kadar acaba ? Bende şehir hastanesine gidiyorum doğum ücreti çok uygun geldi eğer doğruysa bende orada yapayım yanımızda refakatçi eşimiz kalabilir mi biliyor musunuz
Perperik Edolili evet ben 37 haftalığım suan yeni sordum bu şekilde bilgi verildi. Refakatcı yanınızda esiniz kalabilir kalması için de özel oda ayarlıyorsunuz ben vip oda tercih ediyorum onun da ücreti günlük 350 tl idi sanırım .. muayene ücreti 264 tl oldu sanırım zam geldi :)))
sena1910 Yazgulu-ylc Merhaba, 4 haftalık hamileyim ilk muaynemi olacağım fakat doktor arıyorum. Ankara tıpta randevu aldığımda doktor seçemiyorum online sistemde ne yapmam lazım 🤗
Perperik Edolili tabi ki ayrı ayrı mesela her muayeneniz de ücret ödüyorsunuz vezneye , doğum ücreti de , özel oda isriyorsanız onun ücreti de ayrı . Özel hastane paket ücreti gibi düşünmeyin
Edolili Perperik Sonuçta doğum için bir ücret ödüyoruz neden tek kişilik oda için ayrı ücret alınıyor ki onu anlamadım garip 🤷🏻♀️ Muane ücreti tamam doğru , doğum ücreti tamam ama neden bunlara para verirken odaya da para ödüyoruz ki demi sacma geldi bana yani
Perperik Edolili doğum ücreti hocayı kapsıyor , özel oda istersek maalesef ki extra ücret alıyorlar .fiyat listesi var bende ama foto ekleyemedim
Edolili Perperik Özel oda olmasa normal iki üç kişilik odalar mı olucak peki biliyor musunuz ? Yada refakatçi olarak eşimiz kalabilecek mi
PrensinibekleyenAnnee Yazgulu-ylc merhaba hangi tıp fakültesine gidiyorsunuz bende gitmek istiyorum özel.ögretim üyelerinden randevu alıp ama telefonları açan yok nasıl.ulaşıcam doktora hastaneye mi gitsem alırlar mı 😔