Yazgulu-ylc Poliklinike gidiyorum pek memnun kalmadım sürekli fahri doktor öğrenci oluyor düşük riski vardı adam bana adet kanaması gibi atarsın diyor bu kadar kolay mı Bi progestan bile yazılmadı sonra başka sıkıntılar çıktı yine ilaç yazılmadı kanamam oldu saatlerce odada yarışta bekledim gelen giden olmadı başta Bi muayene oldum biri geldi başka bir şey dedi diğeri başka bir şey kaç defa yanlış işlem yanlış ilaç yazıldı doğumda da korkuyorum çünkü güvenmiyorum kıdemli olan kişi benim rahatsızlığını anlamıyor Bi alttaki kişi anlıyor, yok yere ağır ilaçlı yatış yapılacaktı diğer doktorlar zararlı diye vazgeçildi yüksek riskli gebelik bölümünden takipliymişim 28.Haftada öğreniyorum bunu o da Murat Seval hocadan yani benim doktorum bile değil Bi vesileyle ondan öğreniyorum poliklinik baktığı halde çünkü kimse demiyor ve normal gebelerde aynı doktor bakıyor bana da ama özel bölümüne giden herkes gayet memnun çünkü oradaki doktorlar daha bilgili ve ilgili bende istedim ama dolu diyerek almadılar