Edolili Yazgulu-ylc yani o zaman boşa para vermeye gerek yok aynı hassasiyeti şehir hastanesi de yapıyor, ilgili nazik bir doktor, odaya eş refakatçi alınmıyor vsvsvs Teşekkür ederim cevabınız için
Mrvkrpnr Kizlar bnde özel düşünüyorum ilgilenilmedigi için başka duyduğunuz onerebileceginiz doktor var mı
Puhu_ishak Umrnnnn Gülşah hoca eylüle kadar yurt dışına çıkıyor diye duydum bir teyit edin bence arkadaşım ortada kaldı bu yüzden
Puhu_ishak Yazgulu-ylc siz doğum yaptınız mı acaba? Dogumunuza Murat hoca teşrif etti mi? Ben de ona takipliyim ama hiç doğuma gelecekmiş izlenimi almadım
Umrnnnn Puhu_ishak evet bende bugün öğrendim ortada kaldım Zübeyde hanım veya şehir hastanesine devam etmeyi düşünüyorum
Puhu_ishak Mrvkrpnr Allah Allah, arkadaşım dün randevusu için aramış sekreterini onlar da Gülşah hoca yurt dışına çıkıyor Eylül’de dönecek poliklinikte randevu alın demişler 🥴
fatos5306 Evet Gülşah hocanın hastasıydım bende eylüle kadar yok muayene ücretleri de 450 olmuş sezeryan doğum 2600 Gülşah hoca gittiği için diğer ücretli doktorlara da randevu yokmuş vermediler :(
Mrvkrpnr fatos5306 çok saçma gideceğini haber vermiyor hastalarını bilgilendirmesi lazım ama ben burdan duyuyorum
fatos5306 Mrvkrpnr aynen ben son haftalrımdayım heran doğabilir ve açıkda kaldım ne olacak bilmiyorum