Minikpopo Cansuercan aa gerçi doğruu hatırlıyorum evet eskiden de düz kalkınca kaslar geriliyordu doğru yaaaaa 🙄🙄🤭🤭
Minikpopo Mervekrgl neresi olursa olsunn kızzz kurban olurum her zerresine allah evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlarr inşallah 🙏🏻❤️❤️
Minikpopo sudamlasi amin canım hepimizin evladı sağlıkla gelsin inşallah Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏🏻😘❤️
Brlgry Minikpopo benim doktorum düz kalkmayı önermiyor ebe arkadaşım var yataktan kalkarken ilk yan uzan sonra kolunla destek vererek kalk mutlaka buna alış diye söylemişti
Minikpopo Brlgry doğru söylüyorlar canım olması gereken o zaten ama ben hep öyle kalkmıyorum bazen oluyo yani ani durumlarda
AcemiAnneee Minikpopo canım ben 15 haftalık olucam yarın aynı durum bende de var uzandığım yerden kalkarken sağa sola anıden hareket ederken karnım acayıp agırıyo sankı bır yerde yumruk oluyomuş gıbı sankı
Minikpopo AcemiAnneee siz daha miniksiniz canım ileriki haftalarda yumruğun daha büyüğü olucak çok ürkütücü bir görüntü oluyorr 🤭🤣
Hayalvemasal00 Minikpopo benimde oluyor normaldir canim somucta o şekilde kalkarken zorlaniyor insan. Ve hep yan tarafindan kalkmaya calis daha saglikli :)
Hafizeipek Minikpopo huniyi aksesuar olarak kullanmayı çok seviyorum ben zaten birkaç fotoğrafim var öyle 😂😂😂😂
Minikpopo Seymameva aynen canım daha dikkatli olucam artık zaten kalkamıyorum ki yerimden valla panda soyunun devamı gibi hissediyorum kendimi 🤣🤣
Gamze612 Minikpopo kalkarken kasilma toplanma yaparmis. Eger kasilmalar toplanmalr hareket degisikliginde gecmiyorsa dogum kasilmasiymis, doktorum oyle dedi canim. Bazen bebek hareketi de toplanma sanilabilirmis
deletedmom6295 Minikpopo bende de oluyor ve size bu konunun sebebini söyliyeyim karın kası yırtığı. göbek deliğiniz de dışarı çıkık mı hafif
Minikpopo deletedmom6295 yok hayır göbek deliğim şişkinlikten dolayı düz yani bir balon misali karnım ve göbeğim