Kamelya Minikpopo 24 haftalık gebeyim aynısı banada oldu bi kaç kere hatta karnım öyle kalcak diye ağladıydım 😂 oluyormuş ama çok korktuydum ilk görünce
Minikpopo Kamelya ama gerçekten çok korkutucu 🤣🤣 ben allahtan doktorda denk gelmiştim de ilk sonra korkmadım. Kendi kendime o dakika herşey normal kalkarken bu olduysa bu da normaldir dedim ki zaten normalmiş şükürler olsun 😊
Minikpopo AcemiAnneee siz daha miniksiniz canım ileriki haftalarda yumruğun daha büyüğü olucak çok ürkütücü bir görüntü oluyorr 🤭🤣
Hafizeipek Minikpopo valla ben anaokulu öğretmenliği yaptığım zamanlarda bunalıp huni takmıştım teneffüs te hala resimleri Instagram da 😂😂😂😂
Minikpopo Seymameva aynen canım daha dikkatli olucam artık zaten kalkamıyorum ki yerimden valla panda soyunun devamı gibi hissediyorum kendimi 🤣🤣
Gamze612 Minikpopo nirmal canim bende de oluyor o gece ozellikle tuvalete kalktigimda dogrulamiorum tas gibi oluyo. Tuvaletimi yaptiktan sonra da normale donuyo
Minikpopo deletedmom6295 yok hayır göbek deliğim şişkinlikten dolayı düz yani bir balon misali karnım ve göbeğim
Minikpopo Gamze612 evet çok sıkışınca benim karnım kaskatı kesiliyo 😟 hatta bu saatte kalktım biraz tutmuşum idrarımı kasıklarıma ağrı girdi hemen
Minikpopo Hafizeipek ayy allah yardım etsin valla çok zor bir iş anaokul öğretmenliği 😣 sevmek lazım sadece sevmek başka türlü asla tahammül edilecek bir meslek değil 😒😟
CansuDemir Minikpopo O rahim şekli kuzum. Doğumdan sonra da rahim küçüldükçe düz olarak yatıp kalkarken ortaya doğru bir ^ tepecik gibi yuvarlanması oluyor.
Minikpopo CansuDemir iyi bari bebek olmasın da tatlım valla yavrumu kastırıyorum diye ne üzülmüştüm ☺️
AygyulSina Minikpopo duz kalkmak iyi degil hamilelikte doktorun soylemedi mi hic sag veya sola donerek kalkman gerek
Minikpopo AygyulSina valla söylediyse de hatırlamıyorum biz doktora gidince kendimizden geçiyoruz kızımızı görünce hiçbişey duymuyoruz ki 🤣🤣