Oksapar kullanimi
Ranammm bacakta denemedim hic neresi bossa göbekten oraya vuruyorum öyle yapayim
Aslhn-06 o şekilde de çok morariyor bunu doktoruma soracam mutlaka
68selda06 6 hafta 5 gunlik canım
Bende enox kullanıyorum 4000 mg bazen kanıyo yanıyo ve morarıyo hatta beze falanda kalıyo bazende hiç morarma olmuyor atılan yer kırmızı ben gibi olup geçiyo çok değişik çözemedim şuan 20 haftalık olucak göbekten devam ediyorum ama biraz fazla yanıyo sanki hassas olduğu için😊
Sinemce__ yavaşça açıyorum çevire çevire ilk hamileliğimde de kullandım 9 ay boyunca şimdi tekrar kullanıyorum hiç daha bir damla dışarı gitmedi
Suyldz06 tamam canim sagolasin dikkat edeyim o sekilde🙏🌸
Ruhsar35 havasını almadan mi yapıyorsunuz ,damara mi denk getiriyoruz bazen keşke hiç acitmasa😊
blueberyy00 tesekkur ederim öyle deneyeyim bir de🙏
68selda06 evet canim yeni olduğu için göbekten basladim
Sinemce__ bende havasını aldırıyorum ama yinede morarıyor,yani şöyle bazn morarıyor bazen morarmıyor ama çoğunluk morarıyor. Bence havasıyla ilgisi yok bunun
MMucizemibeklerkenn canim peki sen de havasını alırken çıkıyor mu 1 2 damla ilaç çıkmıyorsa nasıl yapiyorsun anlatır misin🙏
Sinemce__ havasını almadan yapıyorum ama morarmıyor ne göbeğim ne kollarım morardı. Tüp benek tedavisinde de göbekten sabah akşam aylarca iğne yaptım bir kere morarmadı acaba yanlış mı uyguluyorsunuz
yanlisanlamaama bilmiyorum ki siz nasıl uyguladiniz cogunlukta morarma yapmış
Sinemce__ bende kullanıyordum morluk oluyordu doktorum göbek delıgının dort parmak yanına vur dedi asagılara vurursan kılcal damarlar olduğu ıcın morarma yapar dedi su an öyle yapıyorum morarmıştır