Kızlar ben oksapari direkt vurunca morarma ve bazen şişlik oluyordu, ben de havasını alarak yapiyorum gobekten o şekilde morarma olmuyor ve çok acımıyor , tabi 1 2 damla çıkıyor acaba yanlış mı yapıyorum boşa mı gidiyor sizler nasıl yapıyorsunuz doktor görüşü alan var mı

Sinemce__ sağlık ocağındaki hemşireye sormuştum. Havasını alma demişti. O şskilde yapıyorum

Sinemce__ bende alıyorum havasını ama çok çok aşırı yavaş alıyorum hiç bir damla bile çıkmıyor boşa gitmiyor

Kasa denk geliyordur. Eti iyice sıkıp yapınca pek bir sey olmuyor. Bir de o morarmalar için limon kolonyasi sürün diyorlar.

Aysecan06 belki de canım havasını alınca çok rahat oluyor acaba yanlış mı yapıyorum diye dusundum

Sinemce__ Havasını alıp iğneyi yap dönüşümlü yap göbeğine, koluna, bacağına moraran yere vurma

Sinemce__ eti iyice sıkıp yapman lazm. Bir de elinle kontrol et beze oluşmuş yerlere yapmamaya çalış. Bende çok morarttım başta ama şuan daha iyi gidiyor.

Bende enox kullanıyorum 4000 mg bazen kanıyo yanıyo ve morarıyo hatta beze falanda kalıyo bazende hiç morarma olmuyor atılan yer kırmızı ben gibi olup geçiyo çok değişik çözemedim şuan 20 haftalık olucak göbekten devam ediyorum ama biraz fazla yanıyo sanki hassas olduğu için😊

Sinemce__ hmm karın dan yapıyorsun ozaman ben koldan yapıyorum 37 haftalık karından yapamıyorum karnım benim de morarirda arada