Kızlar ben oksapari direkt vurunca morarma ve bazen şişlik oluyordu, ben de havasını alarak yapiyorum gobekten o şekilde morarma olmuyor ve çok acımıyor , tabi 1 2 damla çıkıyor acaba yanlış mı yapıyorum boşa mı gidiyor sizler nasıl yapıyorsunuz doktor görüşü alan var mı
Oksapar kullanimi
arirangg öyle mi bu şekilde de çok yakıyor 😕
Sinemce__ bende alıyorum havasını ama çok çok aşırı yavaş alıyorum hiç bir damla bile çıkmıyor boşa gitmiyor
blueberyy00 kapağını nasıl açıyorsunuz açarken bile 1 2 damla cikiyor
Kasa denk geliyordur. Eti iyice sıkıp yapınca pek bir sey olmuyor. Bir de o morarmalar için limon kolonyasi sürün diyorlar.
68selda06 peki 1 2 damlada olsa çıkıyor mu canım kapağını açarken de çıkıyor bazen
Aysecan06 belki de canım havasını alınca çok rahat oluyor acaba yanlış mı yapıyorum diye dusundum
Ranammm bacakta denemedim hic neresi bossa göbekten oraya vuruyorum öyle yapayim
Aslhn-06 o şekilde de çok morariyor bunu doktoruma soracam mutlaka
68selda06 6 hafta 5 gunlik canım
Bende enox kullanıyorum 4000 mg bazen kanıyo yanıyo ve morarıyo hatta beze falanda kalıyo bazende hiç morarma olmuyor atılan yer kırmızı ben gibi olup geçiyo çok değişik çözemedim şuan 20 haftalık olucak göbekten devam ediyorum ama biraz fazla yanıyo sanki hassas olduğu için😊