Zumzugukodummuzzingillatirim kahvesever__ zorluğundan değil aslında ama ne bileyim, valla işime geldi yazda geliyor. Tek beni üzen lahmacuna kebaba bile yükselemiyorum
2cocuklumoms Misafirim gelecek iftara Tarhana çorbası Etli kuru fasülye Pirinç pilavı Fırında et türlü Salata Hanımgöbeği tatlısı 🌸
Siracinannesi kahvesever__ oooh mis gibi bayılırım yağlamaya 😂 şimdiden afiyet olsun canım 🥰 biz iftara anneme gidiyoruzzz annem ne yaparsa menü o 😁 hatta şuan hazırlanip gidicem öğrenince menüyü yazarım 😝😝
Zeynepp054 kahvesever__ Bende bugün çay menüsü yapıyım dedim 🙂 Börek patates salatası sarma var menüde. Tatlı yapsammı yapmasammı ona karar veremedim 😀
kahvesever__ -_Esra_- hamuru kendimiz yapıyoruz canım lavaş gibi ince olması lazım ama hazır lavaşlarda olur ama tabi evdeki yaptın gibi lezletli olmaz
-_Esra_- kahvesever__ Şu çiğköfteyi lavaşları oluyor ya böyle yufka gibi incecik de değil ama çok kalın da değil denemek lazım bana tarif atsana 😅😅😅
Zumzugukodummuzzingillatirim kahvesever__ ay yok hasta olmamda yiyorum işte bazen bir iki kaşık çorba salata arada kızarmış ekmeğe tereyağı sürüyorum 2 dilim bana yetiyor tüm gün
Zeynepp054 kahvesever__ Sağol canım hafif tatlı yapsam iyi ama hiç halim yok bebiş beni çok yoruyor ama kocama kıyamıyorum canı herşey istiyor 😂
Yeniiianneee Benim dünden çorbam var yanına da pırasa böregi yapmayı düşünüyorum ama bilemedim pırasa severiz ama börek olarak ilk defa denicem güzel olur mu acaba 😊
nergismom kahvesever__ Bugün kayınvalidemlerle anneme davetliyiz ben sabahtan beri yatıyorum kardeşimle 😁🤦♀️ annemin menüsü; Şehriye Çorbası Kurufasulye Ispanaklı Börek Biber Yoğurtlaması Salata Kadınbudu Köfte Karnıyarık Pilav kadayıflı muhallebi ve şekerpare içecek pide vs vs 😍😍😍
-_Esra_- kahvesever__ aynen aşkım hepsini at yaptığın güvendiğin tarifi Ben bir kere denedim sonu hüsran
Durubebegim kahvesever__ kuru dolma sarma karışık pilav kayısı kompostosu salata bide limonatam var kendi elcağızlarımla yapıyorum 😁
Mihrimahvuslat Durubebegim Buzluğa koyup öyle mi yapıyorsun acaba bir ara öyle denedim acı oldu benim limonatam🥹