btllsk kahvesever__ Tel şehriye çorbası Kremalı mantarlı makarna Yanına ne yapsam bilemedim 🙈 Tatlı da hazır şeker pare düşünüyorum üşenmeyip markete gidip alırsam 🙈😁
Mihrimahvuslat Gzmklnncc kız ben seni arıyordum diğer hesabına uzun süredir girmemişsin napıyorsun nasılsın son durumun ne bebiş vardır inşallah 🥹🥹
2309 Mercimek çorbası Fırında etli güveç Pirinç pilavı Karışık kızartma Salata Midye baklava Kayınvalidem sağolsun 😅
1Gozde1Yusuf- kahvesever__ kafami toparlayabilirsem Tarhana corbasi Kofteli begendi Pilav Salata Gullac Ama toparlanabilirsem insallah
Simay13 Hiç birşey yapasim yok 🤪 kim ne yaptıysa biraz yapıp yollasin bana hayrına 😁 pilav üstü ciğer. Şehriye çorbası cacık yeter. Tatlı olarak irmik helvası. Hergun ne pişirsem derdi neden biz kadınlara özgü birsey ki 🤦🏻♀️
Sulte kahvesever__ dunden biraz corbam var bugunde kofte tereyagli makarna bide muhallebili bisey yaparim herhalde
Durubebegim kahvesever__ ahh keşke ama komşum beni o lezzetli tattan mahrum bırakmıyor bi teyze var ne zaman yapsa getirir bana bol acılı ohh misss