Yenihamiss96 BernaOmer bu yıl erkek yılı bende çok erkek istiyorum ınsallah hayırlısıyla saglıcakla olue
BernaOmer Yenihamiss96 Hayırlısı gönlüne göre versin canım bizde kız çok istiyoruz kayınvalidem kayınpederim kız çok seviyolar
Nesligul08 Busracft 19. Haftadayım kızım olacak inşallah ben 12.haftada öğrendim bulantım geçti şükür ağrılarım oluyor bacak ağrısı özellikle gece yatarken magnezyum içtiğim zaman geçiyor ama şu anlık rahatım ama ilk hareketlerimizi hissetmeye başladım küçük küçük tekmeler 😍❤️
K11 Busracft 25+2 olduk mide yanması, bacaklar da hafif ağrı, karnın cevresin de ara sıra sizi şeklinde ağrı ,bel ağrsı, hafif sırt ağrısı.
Alparslanmom_ 15+4 11 haftada tüm bulantı larım VS gectı cinsiyetini hala ögrenemedık göstermiyor 🤭🤭 hamile mıyım degıl mıyım anlamıyorum hala cok sukur hersey yolunda
H_a03 Busracft 21+1bulantım agzımın tadı iğrenç ötesi bi tat hala devam ediyor haretlerini 1 haftadır hissediyorum kıpır kıpr benim ki 😀
Busracft H_a03 Bende hareketlerini hissetmeyi dört gözle bekliyorum. Ama erken benim için daha sanırım
Beyza01 H_a03 ya benim de aynı şekilde korkunç bir tat var ağzımda özellikle akşamları beni mahvediyor şeker yesem etkisi geçtiğinde daha kötü oluyor napacağımı şaşırdım
Rabissssscee Busracft mide bulantısı yaşamadım diyecek kadar nadirdi bel ağrım başladı çabuk yoruluyorum yarım saat dolansam belim sırtım sızlıyor ve akşam yemekleri 4-5 lokmada tıkayıp sıkıştırma yapıyor onun dışında rahatım 🥹
Busracft Rabissssscee 14 haftalık oldum benimde sırt boyun ve bel ağrıları yüklendi hemen ve asla geçmiyor. Benimde akşam yemeklerim o şekilde tabak tabak yemek istiyorum ama olmuyor
H_a03 Busracft kimisi erken hissediyor benim ilkini de ikinci yi de hep 20 de hissettim öncesi yok gibiydi
alisko Busracft daha yeni girmişsiniz 14′e ama bence biraz daha sabredin hemen tık diye kesilmiyor belki sizin de yavaş yavaş azalır :)
Hannedeva Htcdgrl aynı haftalık hamileyiz☺️ ben cinsiyetini çoktan öğrendim ama acaba aynı mı merak ettim 😂 öğrenince beni bul 🤭