BernaOmer Bulantım var başından rahattım cinsiyeti öğrenmeyen varmı ultrasondan anlayan 14.haftamızda bacak aramız kapalıydı 16 hafta olduk Busracft
alisko Busracft merhaba benim bulantılarım azala azala geçti 17+5′teyim ama belim ağrıyor bir de bacaklarım bileklerim aşırı ödem yapıyor bu belki masa başı çalıştığım için olabilir
anneoluyorm_ Busracft 22+1 oldum çok şükür 🤲 İyiyiz 3 hafta ara ile kontrole gidiyorum. Zaman geçmiyor gibi geliyor 🤭 oğluşumu sabırsızlıkla bekliyorum 🥰
Htcdgrl Benim bulantılar gecti sadece bel ağrım oluyor ama 19. Haftaya girdik hala cinsiyet öğrenemedim bebek göstermiyor her gittiğimde pozisyonu uygun olmuyor 21. Haftada ayrıntılım var inşallah öğrenicez artık🥺 BernaOmer
alisko BernaOmer Htcdgrl cinsiyeti 14.haftada öğrendik erkek dedi doktorumuz sonra memnun olmadığım için doktorumu değiştirmek için başka bir yere gittim orada da erkek dediler :)
Hannedeva Htcdgrl aynı haftalık hamileyiz☺️ ben cinsiyetini çoktan öğrendim ama acaba aynı mı merak ettim 😂 öğrenince beni bul 🤭
Busracft alisko Bulantı hapı kullanıyordum bende. Artık bırakmak istedim. Hem belki geçmiştir diye düşündüm. İki gündür içmiyorum ama geçmemiş😞 Bende çalışıyorum ve zorlanıyorum izne kadar nasıl çalışıcam bilemiyorum
Busracft alisko Banada ilk erkek demişti ama ozaman haftası erkendi. Geçen hafta gittim kız gibi gördüm dedi. Dün tekrar gittim yine kız gibi görüyorum dedi ama ben emin olamıyorum
Melal Haftadan bildiriyorum bulantılarım çok şükür bitti kendini mide yanmasına bıraktı😂 ama enerjim yerine geldi kendimi çok daha iyi hissediyorum sadece 7 kilo aldım kilo konusuyla başım dertte nasıl yapıcam bilmiyorum:(
Beyza01 Merhaba 19+3 teyiz. Cinsiyeti öğrendik kız 💕 bulantılarım kusmalarım geçen haftaya kadar devam etti. Bu hafta çok şükür daha iyiyim. Bebişi henüz hissetmiyorum. Haftaya detaylı ultrasona gireceğim. ☺️
alisko Busracft daha yeni girmişsiniz 14′e ama bence biraz daha sabredin hemen tık diye kesilmiyor belki sizin de yavaş yavaş azalır :)
BernaOmer Yenihamiss96 Göstermezse kız diyolar oğlum göstermişti gerçekten doktorum pipisi var erkek dedi
Yenihamiss96 BernaOmer bu yıl erkek yılı bende çok erkek istiyorum ınsallah hayırlısıyla saglıcakla olue