Sakaryali54 Marygur vala bu konuda cok tedirgn oluyorm suyym fazla bnm ondan her seyi yanls anlamaya meyilliym
Bittersweet Sakaryali54 iki gun once doktora sordum kesin hisseder miyim suyumun geldigini dedim. Evet idrarini yapuyormussun ama tutamiyormussun gibi hissedersin dedi
Sakaryali54 Bittersweet dusta olunca bnde anlamadm yoksa normalde anlarm da insan bi panikliyo ay valla bi dogsalarda rahat etsek
Bittersweet Sakaryali54 insan surekli endise icinde oluyor haklisin. Saglikla gelsin helimizin bebegi insallah
Marygur FatmaZehraankayaEkici tabiki gece 3 te geldi suyum o gün öğlen 12 de oğlumu aldım kucağıma normal doğumla
FatmaZehraankayaEkici Marygur ben de dün gece normal doğum diye gittim bebek çişini yutmuş yeşil su gelmeye başladı sezeryanla aldılar çok moralim bozuk kipirdayamiyorum dua edin
Melikeb19 Sakaryali54 canım çişini istemeden yapıyormuşsun gibi düşün 🤔 suyun gelmesi farkedilmemesi imkansız birşey ama sızıntı falan olmuş olabilir yine de bebeğin suyuna bir ultrasonla baktırsan iyi olur netice de tamamen biranda gelecek diye bir şart Yok ben sancı çektiğim sürece her hareketimde geldi hepsi bir anda gelmedi görünmekte fayda var 🤗
Sakaryali54 Melikeb19 agrim falan olmadi olsa gidicektm de sukur rabbime olmadi cnm.ama herks su icin snn dedigin gbi demis
Marygur FatmaZehraankayaEkici canım benim kaç aylıktın? Allah yardımcın olsun çişini yutmak nasıl bişi hiç duymamıştım bebeğin iymi şuan?
FatmaZehraankayaEkici Marygur bebek iyi şükür ,suyum geldi gece 5 gibi ama sancı hiç yoktu akşama kadar bekledik akşam 8 gibi açık yeşil su geldi hemen hastaneye gittik hiç açılma yok bebek büyük çişini yutmuş o yüzden yeşil su geldi hemen sezeryanla aldılar
Marygur FatmaZehraankayaEkici iyi hadi canım gözün aydın o zaman darısı bizlerin başına. Benimde erken doğum riskim var 17 haftalığım bizde dua bekliyoruz kuzumla. Allah ömür versin canım. Üzülme artık sağsalim kavuşmuşsun umarım çabuk toparlanırsınız
Marygur FatmaZehraankayaEkici çişini yutmuş diye okudum ondan şaşırdım kakasını yemiş derler ya hani o oldu demekki. Ya çok üzüldüm umarım iydir minik bunu doktorlar önceden anlayıp gün vermiyormuydu ya sezeryan için haftanda baya dolmuş