Sakaryali54 Ya dus alirken bacaklrmdan bi su akti gibi geldi ama bi an tedirgin oldum ciktm hemen pecete koydm eger su gelde geriside gelir dimi hem kanama olur ne bilm bebek harekt etmz bi tedirgnm suan
Eminecskn Sakaryali54 su gelirse kesinlikle hissedersin. Sanki idrar yapıyormuş gibi oluyor ama tutamıyorsunuz. Ve ilk geldikten sonra ara ara geliyor hafif bir zorlanmada öksürme, hapşırma gibi.
Bittersweet Sakaryali54 iki gun once doktora sordum kesin hisseder miyim suyumun geldigini dedim. Evet idrarini yapuyormussun ama tutamiyormussun gibi hissedersin dedi
Sakaryali54 Mutlulugum ya tedirgn oldm 2 gundurde karnm baya asagiya indi belden agrim falan gelse hemen gidicem o neydi oyle hic fkrim yok ya bn yanls gordm ya da blmiyorm ayy valla ne zor ya
Sakaryali54 Acemimum uzandm bebegimi takip ediyorm hareket ediyo agrim da yok suan.pecete koydm ozellkle bsey olursa falan goreym dye kontrol ediyorm sureklide.insan paranoya oluyo resmen ya
FatmaZehraankayaEkici Sakaryali54 benim sabah suyum geldi peçete ne ki koca carsafi bacak arama koydum tamamen ıslandı. Endişe etmeyin o su degil
Birsenvergili Eğer su gelirse sürekli akması gerekiyormuş ama ayırt etmek zor olur gibi geliyor hele ki duştayken
Sakaryali54 Marygur vala bu konuda cok tedirgn oluyorm suyym fazla bnm ondan her seyi yanls anlamaya meyilliym
Marygur FatmaZehraankayaEkici benimde gece gelmişti peçete filan kar etmez aynen gece taksiyle gittik hastaneye taksinin arka koltuğu tanınmaz haldeydi😂
Marygur FatmaZehraankayaEkici tabiki gece 3 te geldi suyum o gün öğlen 12 de oğlumu aldım kucağıma normal doğumla