Marygur FatmaZehraankayaEkici çişini yutmuş diye okudum ondan şaşırdım kakasını yemiş derler ya hani o oldu demekki. Ya çok üzüldüm umarım iydir minik bunu doktorlar önceden anlayıp gün vermiyormuydu ya sezeryan için haftanda baya dolmuş
FatmaZehraankayaEkici Marygur aniden oldu canım iki ayrı doktor da normal doğum demisti ama büyük çişini yutunca tehlikeye girmiş. Ben hep normal doğum a hazırlanmıştım
Marygur FatmaZehraankayaEkici iyi hadi canım gözün aydın o zaman darısı bizlerin başına. Benimde erken doğum riskim var 17 haftalığım bizde dua bekliyoruz kuzumla. Allah ömür versin canım. Üzülme artık sağsalim kavuşmuşsun umarım çabuk toparlanırsınız
FatmaZehraankayaEkici Marygur sağol canım oğlum şükür iyi ama benim dikiş yerleri çok sızlıyor ağrım var oturamiyorum yuruyemiyorum
Marygur FatmaZehraankayaEkici geçecek Allahın izniyle ilk iki gün zor derler ama unutulur gider yavrunu düşün sağsalim yanında ne mutlu sana. Bende zorunlu sezeryan olucam Allah o günüde gösterir inşallah o güne gelirizde.