Elfidan Silahimigetiraysel inşallah canım biz birde bu ay yumurtlama günlerinde iki gün iliskiye girdik sizce tutarmi
Silahimigetiraysel ms_annisko_ 4 nisanda silik çizgi varsa benim de 5 nisan ben de yapıcam belki çıkar
Silahimigetiraysel ms_annisko_ amin amin inşallah haber edicemm büyük ihtimalle yeni post açarım hamileysem🙏
Asdfgh_jkl Bende sabah silik çizgi gördüm daha kan vermedim hafif lekelenme oluyor iste olduğum için hastaneye de gidemedim 🙁🙁🙁
Asdfgh_jkl Bryldz7 yumurtlayi cok takip etmiyorum açıkçası adetten sonra 2 3 gun aralarla iliski yasamistik 1 haftadir esim gece vardiyasinda hic iliskide olmadi adetime 4 gun kaldi bugun
Bryldz7 Asdfgh_jkl bizde 22 martı degerlendirdik 23 martta yumurtlama günüm takvime göre adet tarihim 6 nisan test yapsam çıkar mı acaba günlerdir kasiklarim agriyor
Asdfgh_jkl Bryldz7 ben ne zaman aklimdan gecse hemen test yaptim bu gune kadar 2 kerede negatif görmüştüm. Yapmayınca hep aklımda oluyor var mi acaba diye en azindan olmadığını goruyorum
Asdfgh_jkl Bryldz7 ya hadi inşallah haber bekliyoruz. Benim kocamın daha haberi bile yok kandan sonra soylicem