Silahimigetiraysel Kızlar bat 5 nisan benim. Önceki gebeliğimde battan önce hafif pembe lekelenmem olmuştu şuanlık öyle bir şey yok bende. Olan var mı? Bir de hamile olmak için illa yerleşme kanaması şart mı? Olmadı diye test de yapmak istemiyorum.
Elfidan Silahimigetiraysel ilk gebeligimde yerleşme kanaması yaşamadım tabi sonra düşük oldu şimdi benimde bat 2 nisan bugün test yaptım negatif cikti
Sinem0135 Silahimigetiraysel iki gebelik yaşadım iki bebeğimi de kaybettim ama . İlkinde yerleşme kanaması olmadı . 2. Gebeliğimde reglimden 5 gün önce pembe lekelenmem oldu sonra kesildi devamı gelmedi adetime 4 gün kala test yaptım pozitif di kanda da 166 dıudı
Eso66 Silahimigetiraysel bende yerleşme kanaması yoktu sadece kasık ağrısı. Yerleşme kanaması herkeste olmuyor canım 😊 adete 1 gün kala erken test yaptım öyle cıktı bende insallah sende güzel haberler alırsın
Falancahanim Silahimigetiraysel Merhaba. Benimde adetim geçti bugün akıntı gördüm bende emin olamadım yerleşme mi değil mi diye. Test yaptım daha yeni sabah mı yapılması gerek bilmiyorum ama çıkmadı.
Silahimigetiraysel Elfidan ben ilkinde yaşadım benim de düşük oldu. Erken gebelik testi mi yaptın bem korkuyorum yapmaya yaa
Silahimigetiraysel Eso66 korktum bi an yerleşme kanaması olmadı diye inşallah ben de hamile kalırım 🙏🥰
Silahimigetiraysel Elfidan belki geç döllenmedir tekrarla bence canım birkaç gün sonra. İnşallah pozitif çıkar
Silahimigetiraysel Falancahanim erken gebelik testi miydi canım. Eğer erken gebelik testiyse çıkmalıydı. Ama belki geç döllenme de olabilir
Elfidan Silahimigetiraysel inşallah canım biz birde bu ay yumurtlama günlerinde iki gün iliskiye girdik sizce tutarmi
miniginannesi-1 Silahimigetiraysel bat 5 Nisan 10 gün vardı pembe lekelenmem oldu ped koydum adet oldum sandım ama bida olmadı bilmiyorum yerleşme mi idi inşallah hamileyizdir ❤️
Silahimigetiraysel miniginannesi-1 ay inşallah hamilesindir ama ped koyma hamilelikte zararlı diye biliyorum
miniginannesi-1 Silahimigetiraysel bilmiyorum ki eğer olursa ilk gebeliğim olucak ne olduğuma kaldım 2-3 saat sonra olmadı bida
Silahimigetiraysel miniginannesi-1 kasıklarımda ağrı var hafif hafif sık idrara çıkmaya başladım. 6 gün var adetime korkuyorum yapmaya
Kubra00111 Silahimigetiraysel bende de enfeksiyon oldu aşırı sık idrara çıkıyorum ve az değil çok yapıyorum sizde de öyle oluyormu adetime iki gün var kasıgimda ağrı ve batma ve sol taraf
ms_annisko_ Benimde bat 4 nisan erken gebelik testinde silik çizgi çıktı ama herhangi bir kanama yaşamadım, henüz kanda vermedim regli bekliyorum bende
Silahimigetiraysel ms_annisko_ 4 nisanda silik çizgi varsa benim de 5 nisan ben de yapıcam belki çıkar