Asdfgh_jkl Bryldz7 ya hadi inşallah haber bekliyoruz. Benim kocamın daha haberi bile yok kandan sonra soylicem
Melikeadiguzel1 Benimde sat 24 şubat yumurtlama 15 mart hala adet olmadim test yaptım negatif çıktı 3 gün önce yeniden tekrarlamali miyim sizce testi ?
Kubra00111 Silahimigetiraysel bende de enfeksiyon oldu aşırı sık idrara çıkıyorum ve az değil çok yapıyorum sizde de öyle oluyormu adetime iki gün var kasıgimda ağrı ve batma ve sol taraf
Silahimigetiraysel Kubra00111 benim de 4 günüm var tuvalete gidiyorum tık yok test yapıyorum negatif deliricem😂😂
Sunshine123 Silahimigetiraysel Benim de 2 günüm var ama hafif hafif karnım ağrıyor bir de belim adet olacakmış gibiyim
Kubra00111 Sunshine123 ya hiç böyle sol tarafımda ağrı olmamıştı çok şık idrara çıkıyorum 10 gün önce falan kahverengi lekelenmem oldu şimdi de böyle sancı ve ağrı ile duruyorum
Sunshine123 Kubra00111 Farklı bir şeyler olduğunu hissediyorsan muhtemelen vardır. Hadi inşallah hayırlı güzel haberlerle 🌸
Sunshine123 Kubra00111 Ay az önce kahverengi bir akıntı geldi 2 gün önceden mi adet oluyorum acaba senin de olmuştu değil mi
Silahimigetiraysel Kubra00111 benim lekelenmem olmadı ama sol kasık ağrısı bende de var belim de ağrıyor
Kubra00111 Sunshine123 bir hafta önceden olmuştu benim de adet oldum sanıyorum ped taktım geri durdu bir kaç damla oldu sonra lekelenme oldu