Mervisss Tubagrnc şimdi 250 liralık alışveriş yapicam ve sadece bu barkodla çeki söylemem yeterli mi 300 lira yapsam mesela 250 çeken düşüp 50 TL üzerine verebilir miyim
Zeliha61 hunilimom ay banada anlatın gerçekten hepsini okudum ama anlamadım yapacağım aşamaları anlatır mısınız 🙄 netten 150₺ lik sepete ekledim şimdi ne yapacağım
Derya341986 EmelBG kızlar herşeyde geçerlimi bide nasıl hatircanıyo nasıl olursa olsun 250 tlmi toplam olsun
EmelBG Puko Ricalar tatlım🎈🎈🎈 Derya341986 Bez ve bebek maması hariç tatlım herşeyde geçerli mağazalarda .250 oradan harcarsın ekstrayı normel ayrı işlem olarak alırlar büyük ihtimal zaten 😇🙈
Puko Zeliha61 Telefon numarası kısmını işaretle. Telefon numaranı gir. İlerle de oraya adres bilgilerini yaz. İlerle ve kredi kartını seç. Tek çekimi işaretle. Sözleşmeyi okudumu işaretle. İlerle ve kredi kartı bilgilerini gir.
Begum35 Zeliha61 sepete ekle cep numarası istiyor onu doldur sonra banka kartı bilgilerinizi girin bu kadar sonra şifre geliyor cep numarasina onunla mağazadan yada netten alışveriş yap
Puko EmelBG Çok teşekkür ederim. ☺️ Bir tane mi alabiliyoruz acaba? Ben bir tane aldım ikincisini deniyorum olmuyor.
EmelBG Puko Bir tane al bitsin işlem tatlım .Sonrasında tekrar yeni işlemle al aynı işlemde iki tane vermiyor .
Annesininkuzusu0911 EmelBG şurda bi buçuk ay önce 1500 tl alışveriş yapmıştım 😢 Eğer böyle bişi olsaydı baya karlı olurdum yaa tüh 😕 Neyse bari 250 tllik bişi alayım da yararlanayım bende
EmelBG Annesininkuzusu0911 Bende ne alışverişler yaptım denk gelmedi oldu olduğu kadar tatlım kısmet😇🤩
Buharcik Bende şimdi aldım canım haber verdiğin için çok sağol 🤗 arkadaşım daha geçen gün 450tl lik alışveriş yapmıştı ordan şimdi bayaa üzgün 😂
EmelBG Buharcik Kısmetsizlik işte tatlım oluyor böyle vakalar bizimde Doğumdan önceki son alışverişimize denk geldi 🎈🤩