EmelBG Deletedmom308 Liste yap canım sen evde ihtiyaç listesi onları al bi anda çıkıp alırsan Ne aldığınıda bilmiyorsun boşa gidiyor 🙈.
BehiyeGrel EmelBG bişey soracağım biz aldık şimdi gidip mağazadan alışveriş yapabilirmiyiz? Yani kart bişi gelmeyecek dimi beklemeye gerek yok👍🏻
Tubagrnc Tontisannecik iki ay önceydi sanırım yine olmuştu bu kampanya ben iki tane almıştım mağazada toplam 550 liralık alışveriş yaptım 350 lira ödedim çok iyi olmuştu şimdi iki tane daha aldım kupon yatakla elektrikli süt pompası falan alıcam onlara kullanıcam çok iyi denk geldi
EmelBG Elos Çağrı merkezini arasana sor canım .Bana 5 dakika sonra geldi yani . Numarasıda bu ; 02163251111
EmelBG Tubagrnc Bende 600 liralık alışveriş yapmıştım oldu bayaa göğüs pompası emzik bıberon termos vs denk gelseydi iyi olurmuştu .Kozmetik ürünleri sona bırakmıştım bi 36 haftalığız şuan tam denk gelicek hesapladım ürünleri bayaaa iyi oldu en azından kısmet bunaymış🙈🎀.
Mervisss Tubagrnc şimdi 250 liralık alışveriş yapicam ve sadece bu barkodla çeki söylemem yeterli mi 300 lira yapsam mesela 250 çeken düşüp 50 TL üzerine verebilir miyim