Begum35 Zeliha61 sepete ekle cep numarası istiyor onu doldur sonra banka kartı bilgilerinizi girin bu kadar sonra şifre geliyor cep numarasina onunla mağazadan yada netten alışveriş yap
Serap60 Bna olmadi neden se yaa kod gelmedi hem numarami hrmde e postyi yazdm ama olayi ben anlmadm internetten 150 tl lik alis veris yaptktan snra mi bu ceki veriyolar
EmelBG Serap60 Yok tatlım ya kupon 150 lik yazıyor direk onu alıyorsun 150’tl ye mağazadan 250 tl ye alışveriş yapıyorsun kupon geliyor .
Serap60 EmelBG olmadi neden se yaa kod gelmedi hem numarami hrmde e postyi yazdm ama olayi ben anlmadm internetten 150 tl lik alis veris yaptktan snra mi bu ceki veriyolar
Nickimyokkibenim EmelBG Allah razı olsun tatlım ya sen demesen hiç haberim yoktu iki tane aldım bende süt pompası falan alacaktım bu şekilde çok uygun olacak sağlıkla kavuş yavruna inşallah 🌸
Tontisannecik Nickimyokkibenim iki tane alınmıyor diye okudum yanlış mı anladım. İkinciyi başka üyelikten mi aldınız yoksa
EmelBG Annesininkuzusu0911 Bende ne alışverişler yaptım denk gelmedi oldu olduğu kadar tatlım kısmet😇🤩
EmelBG Buharcik Kısmetsizlik işte tatlım oluyor böyle vakalar bizimde Doğumdan önceki son alışverişimize denk geldi 🎈🤩
Serap60 EmelBG ksra bkna srym ama cnm 150 tl lik internetten mi once alisveris ypmamiz lazim kupon verilmesi icin yoksa hicalisveris ypmdn kuponu veriyolar oraya gdppte mi ypiyorz alisversi