binnur64 bademli_puding Kerem ya da Melih düşünüyorum eşim sağ olsun isim konusunda hiç yardımcı olmuyo
alisko binnur64 ikisi de en sevdiğim isimler ya adıyla büyüsün inşallah sizin de içine sinen olsun <3
asyagibi binnur64 Kız boşver daha iyi😂 babamın adı olacak diyip hasan istese 😂 sonra senin bulduğun hic bişeyi beğenmese 😂 10 günüm kaldı doğuma daha ismi yok 😂😂
Fik Dml-nil bende Nil ismini düşünüyorum herkes çok basit diyor ama bence tatlı bir isim bir arkadaşım da Nil mi kaldı diyor bana 🤔
Dml-nil Fik bana da çok naif bir isim geliyor Nil olarak seslenince gözümün önünde çıtı pıtı bir kuş çocuğu canlanıyor 🥰
Fik Happymomleyla Aden ismine bir bak kuzu anlamı iyi bişey değil cennet kapısı olarak geçiyor ama bambaşka bişey anlamı 🥺 anlamlara dikkat ediyorsan iyi araştır
Happymomleyla Fik cennet bahçesi diye yazıyor internette Hz. Adem ve Hz. Havva’nın dünyaya gönderilmeden önce yaşadığı yer dini olarakta caiz yazıyor ama bilemedim siz neden öyle dediniz şimdi🫣
Esk-26 Kızım: CENNET 👸🏻 Oğlum:NİHAT ENES👨🏻🦱 Kızım:NİL SENA👶🏽veya İSRA NUR ikisinde birini düşünüyoruz nasipse