H_a03 İlk kızımın ismi öykü nur ikinci bebiş de kız onada özge özüm öznur birisini istiyorum ama bakalım
2bebegim H_a03 oğlumun adı Ömer Barış,kız kardesinin ismini kendi baş harflerinden istiyor😅🤦♀️ Öykü Buğlem di Buglemi eledik. Şimdi Öykü Bera , Öykü Beren, Özge Bilge , Özge Begüm bakalım hangisi olacak 🤷🏼♀️
OzGus H_a03 Özge çok güzel isimdir. Anlamı da öyle Özge ismindeki insanların huyları ve kendileri hep güzel denk geldiğim.
Araseymen09 bademli_puding Merhaba canım bır tane oğlum var adı Mustafa Aras şimdi bır tane Oğlum daha olacak Muhammed Araf yada Eymen Buğra isminde kararsız kaldık karar asamasındayız
Jelibon16 Minisanne12 aa benim adım da betül🥰Tanıdıgım bütün betüller hep alçakgönüllü,nezaketli,ahlaklı yumuşak kalplilierdi,isminin anlamı geçiyor bence insana,sağlıkla gelsn adıyla yaşasın inşallah♥️
Araseymen09 Busece06 Aslında bende o isimden yana degilım ama ablam rüyasında görmüş fikrini söyledi kırmakta istemiyorum Eymen Buğra istiyorum büyük ihtimalle öyle olacak gibi
Nazli_cvk55 Araseymen09 bebeklerinize Araf ismini koymayın diyorlar bnde düşünüyordum ilk oğlumun adı Asaf 2. Yi Araf düşünüyorduk her ne kadar kuran da da geçse her isim koyulmuyor malesef
n1saa bademli_puding Esim kiz olursa illede Zeliha koymak istiyor annesinin ismini bu ismin önünr yada arkasina önerebilrcrigknz güzel bi isim varmiii
Ebrar-16 bademli_puding Alparslan Said olucak ismi rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Tugcemine @Turna44 ödül mükafat anlamına geliyor bizim için büyük bir hediye oldu kızımız o yüzden bu ismi düşünmüştük ❤️