ikranurkutay Gulnur benim ameliyat sonrası regli kanamaları çok arttı sizdede öyle olmusmudu canım doktoruda aramadım sormadim rabbim bebeğinizi sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰
1melekannesi3858 ikranurkutay aminn canim Allah razı olsun yeni gördüm vallahi mesajını Rabbım sanada yaşatsın bu duyguyu en yakın zamanda kaç yaşındasın
1melekannesi3858 Rabbım vereceği zamanı biliyo sen sadece sabret canim ben tup bebek denedim iki sefer negatif sonucu Kasım 25 de öğrendim kasımın 28 i de son adetim oldu ocak ayında da hamile olduğumu öğrendim bi aylık düşün yani aradan vakit bile geçmeden
1melekannesi3858 ikranurkutay aynen öyle umudun allah olsun daima benim yaşım 21 ama 31 yaş da geçmiş bi yaş değil millet 60 yaşında hamile kalıyor
ikranurkutay 1melekannesi3858 aynen canım🥰 hamile kalırsam buraya yazarım inşallah prolaktini düsürsünler mr cekincem yarın 15 gün sonra sonuca göre ilaç iccem birde yarın aslan pençesi cayı içim diyorum oda düşürüyormuş
Nuur2124 ikranurkutay ben poliplerimi aldırmak için 29 Kasım’da ameliyat oldum canım ama hala nasip olmadı hayırlısı.Herhangi bir bekleme sürem de yok normalde
Birhayalimvr Nuur2124 canim bnde polip aldırdım adet düzeni nasil oldu degisiklik oldu mu bn bu ay sokulemiyorum ya telaş yaptim leke leke geliyor 3. Gun aslinda
bebekveannesiii ikranurkutay Rahim de perde ve şekil bozukluğu vardı ameliyattan 6ay sonra hamile kaldım ama düşük oldu düşükten de 3 ay sonra tekrar hamile kaldım
ikranurkutay bebekveannesiii demekki benim daha zamanım var 6 ay sonra rahim daralır zor olur demişti doktur sabırla beklemek lazimmiş saglikla büyüsün inşallah bebeğiniz🤲🏻🥰
bebekveannesiii ikranurkutay sağol canım darısı sana ve bütün isteyenlere olsun inşallah Allah’tan ümit kesilmez bana tüp Bebek veya aşılama dedikleri ay hamile kaldım 🥲
ikranurkutay Ezgifatma2010 maşallah inşallah banada nasip olur ben bı terslikmi oldu 4 ay oldu niye gebe kaldım diye çok sitrese girdim içim rahatladı çok tşk ediyorum 😊🥰