ikranurkutay Ezgifatma2010 maşallah inşallah banada nasip olur ben bı terslikmi oldu 4 ay oldu niye gebe kaldım diye çok sitrese girdim içim rahatladı çok tşk ediyorum 😊🥰
Birhayalimvr Ben gecen ay oldum polip alındı. İlk ay deneme basarisiz:) bu ay adetimde sokulmedi bir türlü sinir oldum insallah ters durum yoktur
ikranurkutay Birhayalimvr ben ameliyat olduktan 1 ay sonra yoğun şekilde olmuştum canım test yap çıkmazsa doktorla gorüs adet sökücü yazar ama inşallah gebesindir canım🥰
Birhayalimvr Nuur2124 canim bnde polip aldırdım adet düzeni nasil oldu degisiklik oldu mu bn bu ay sokulemiyorum ya telaş yaptim leke leke geliyor 3. Gun aslinda
Birhayalimvr ikranurkutay bugün söküldü kuzum çok şükür nasıl rahatladım ya 3 gündür kafama takmıştım olsak bi dert olmasak ayrı dert😄
Aslibh ikranurkutay canim benim 3 ay sonra cocuk denemeye basla simdi olmasin zaten doktorum bana 3 ay bekle dedi ben 6 ay bekledim simdi hamileyim
ikranurkutay Aslibh kontrole gittiğimde yara yok baslaya bilirsin dedi ama hala olmadı birde prolaktin yüksek çıktı ameliyattan 4 ay sonra şimdi onu düşürmeye çalışıyorum 6 aya giirdim ameliyat olalı canım insally nasip olur 🥰🤲🏻
umut123_ ikranurkutay aralıkta oldum ciddi bir sıkıntı yoktu. Polipler varmış küçük ve sol tüpe giden kanal tıkalıymış biraz rahim şeklini düzeltmiş ve çizikler atmış kese tutunsun diye. Kaç ay oldu hala pozitif haber yok. Bu ay femara başladı 😔
ikranurkutay umut123_ bende hala hamile kalmad8n sizin gibiyim bende ilaca baslayim diyorum hayirlisı ile
ikranurkutay Birhayalimvr kendimize sitres yapıyoruz ondan gecikme oluyor canm inşallah sağlıklı gebelik haberide alırız🥰
Kivircikkuala ikranurkutay canım merhaba bende bu ay sonu Laparoskopi olacağım benzer şeyler mi nasıl geçti ameliyat çok geçmiş olsun bu arada
ikranurkutay Kivircikkuala canım histeroskobi ameliyatı oldum ben laporaskopi hakkında bilgim yok Rabbim şifa versin inşallah 🤲🏻