efeninannesiii_ Burnumageliyoduslkmsn evet kocalar anlamıyor maalesef benim eşimde dayanamıyor :) :)))))
efeninannesiii_ Burnumageliyoduslkmsn yazık kafanıza sizin gibilerde anne baba olacak.. Rahatsız olduysanız çıkın gidin postumdan işime gelene cevap veriyorum….
Burnumageliyoduslkmsn myangelson siz benim çocuğuma acıyamazsınız hanımefendi efeninannesiii_ aaaaa edepsizlere bak bide gelip bana laf ediyorlar birinin kocası durmuyor diğeri zaten linç tayfa xjdjdjjdjd
efeninannesiii_ Doktorum alttan muayene etmek istedi izin vermedim eve geldim hemen hastaneden çıkıp iyi yapmış mıyım?
Sahradmla Sahradmla mi efeninannesiii_ yaaa hep gördüğüm postları yazıyorsun çok ayıp insanlarla neden dalga geciyorusun hdhfjsjs
efeninannesiii_ Görümcem çok kilo almışsın dedi offfff aşırı morelim bozuk 7 aylık hamileyim 2 kilo aldım. 1.70 boy 55 kiloyum. Sizce normal mi? Bebeğim de 4 kilo
Sahnedekimadam Size başka bir uygulamada okuduğum bir postu yazıcam😂😂😂 -Kızlar mastürbasyon yapıyorum, çocuğum sapık olur mu ? Çok endişeliyim
efeninannesiii_ Sahradmla ya bugün kaburgam ağırıyor bi arama kısmına yazıp bakayım post açmadan dedim. Kadın yazmış ki başka soran birine kırılmış olabilir canım doktora git hemenn 😂😂😂😂
efeninannesiii_ Burnumageliyoduslkmsn demekki senin kocan seni sevmiyor. Atamadığın enerjiyi bana saldırarak atmaya çalışma hııııııhhhh😂😂😂
Burnumageliyoduslkmsn efeninannesiii_ acaba aldatıyor mu bacım bı kadına instadan gecesi 200 olurmu demiş geçen kadında aramıs eşim gece geç geldi şüphelendim ama tek geceliktir ya oda ihtiyaç sonunda beni bosamasindan iyidir babamın evine sigamiyorum malummm