defneemom cansualisa Tubatgn Zumzugukodummuzzingillatirim isitme testine goturmustuk bir anda cok fazla kustu burnundan agzindan, dediler yenidogana goturun burnunu temizlesinler goturduk ama alamadik kuzumu gozetim altina aldilar
yagmur50 defneemom Rabbim kızına bağışlasın canım çok geçmiş olsun biran önce kucağında olur inşallah 🤲🏻
Pembesarelle2 defneemom Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa ismiyle şifa versin Defne kuşa bütün bebeklere 🙏
efeninannesiii_ defneemom oy kuzum benim ya inşallah güzel hayırlı haberler alırsın bir an önce kavuşursun yavruna. Allahım şifa versin, ❤️
guzelanne01_ defneemom Rabbim defnekuşun hayırlı sağlıklıca Ya şafi hürmetine şifasını bulsun inşallah🌸Rabbim korusun meleğini annesi
Aysecan0335 defneemom ya kıyamam minik kuzuya bu mübarek günlerde bir an evvel kavuşun inşallah sağlıcakla 🤲
Kadershn defneemom canım rabbim Şafi adıyla şifa versin korkma Allah büyük sağ Salim gelsin evinize minik melek 🤲🏻
bendiyebiriii defneemom şükür ki hastanede olmuş. Evde olsa aklınız çıkardı hastaneye gidene kadar. İnşallah en kısa zamanda çıkarsınız. Allahım gönlünüze ferahlık versin♥️
Rapunzelinanasi defneemom ah onun o minicik ellerini sevsinler. Orada çok iyi bakar, hemen iyi edip verirler annesi. Zor biliyorum ama stres yapma onun sana ihtiyacı var çünkü 🙏🏻 geçmiş olsun 🙏🏻
Serklajligebelik defneemom çok çok geçmiş olsun ❤️🩹 Allah şifa versin tez zamanda toplar inşallah 🥹🙏🏻🙏🏻
Burnumageliyoduslkmsn İyiki goturmussun o zaman ya Allah şifalar versin temiz sonuçlarla dönün inşallah defneemom
Eemoom defneemom canım benim geçmiş olsun. Benim kızım da 8 gün yattı. Öyle zor ki o hastanede çaresizce beklemek. Rabbim şifa versin. Bedenleri minicik ama çok güçlüler gerçekten. İnşallah hemen kavuşursunuz. Haber et bize de yine
designermoms defneemom benim kızımın adaşı sağ sağlim kavuşursunuz inşallah çok büyük geçmiş olsun ☹️☹️