Bernnnaaaa defneemom canım benimde bebeğimi 8 günlükken yoğun bakıma almışlardı. Hayatımın en zor günüydü seni çok iyi anlıyorum. Damar yoluna bakıp bakıp ağlıyordum o kadar üzüldüm ki sütüm kesildi çok zor ama stres yapmamaya çalış psikoloğum o bu günleri hatırlamayacak ama senin bu üzüntünün tüm hayatını etkileyebilir dedi. Merak etme çok daha sağlıklı çıkıcak oradan 💕
defneemom Bernnnaaaa hic durduramiyorum ki kendimi 10 saat oldu yanimda degil, elinde damar yolu agzinda boru goruntusu hic bitmiyor gozumun onunden
yagizegemom defneemom çok geçmiş olsun kuzum benim dualarım sizinle bi an önce yavruna sağlıkla kavuş inşallah 🙏🏻
defneemom cansualisa Tubatgn Zumzugukodummuzzingillatirim isitme testine goturmustuk bir anda cok fazla kustu burnundan agzindan, dediler yenidogana goturun burnunu temizlesinler goturduk ama alamadik kuzumu gozetim altina aldilar
Tubatgn defneemom Kalsın gözetim altında aşkım umarım bir şey yoktur. İçini ferah tut. Benim oğlanda dün kan kustu bende hastanelerdeyim. Allahın izniyle bir şey olmaz 🌺❤️
Nnanaa defneemom bir şey dediler mi? Benim kızımda rsv den yattı yoğunbakımda ah çok zor geliyor insana ama emin ellerde sağlığına kavuşup kavuşacaksınız en kısa sürede 🙏
defneemom Zumzugukodummuzzingillatirim hayir bir daha kusmamis cigerlere inip inmedigine bakmislar gece sadece bu bilgiyi alabildik yarin yine gidecegiz insallah
Zumzugukodummuzzingillatirim defneemom aşkım güvende öyle düşün. Benimkini de sarılık için götürüldü 9 saat sonra geldiğinde sevincimizi hatırlıyorum varya ağladıydım o 9 saat. Bebekler ağlıyor diyorum sustursunlar duymayayım ben öyle çıldırıyordum. O yüzden öyle anlıyorum ki seni. Bir sorun yok yüksek ihtimalle ne olur ne olmaz diye tutuyorlardır. Sabah kavuşursunuz umarım dualarım sizinle ❤
defneemom Nnanaa iste sabah hastanede gordum bilgi verdiler en son, sonra bir tanidik sagolsun yenidogan doktoruna ulastik bir daha kusmadigini gozetim altinda tuttuklarini soylemis
spoilerbob Çok geçmiş olsun benim büyük kızım da çok kusardı ağzından burnundan kusmuk gelir tıkanırdı hemen burun aspiratörü ile çekerdik.Alerjik bebeklerde bu durum oluyor merak etmeyin büyük bir problem değildir Allahın izniyle
Yuliaece defneemom kıyamam ya rabbim şifa versin inşallah ramazan ayının yüzü suyu hürmetine rabbim yar ve yardımcınız olsun sana ve babasına sabırlar versin inşallah hemencecik çıkar oradan rabbim beterinden saklasın acısın minik yavruya kurban olurum onun anneye ihtiyacı var Allah’ım senin kucağına geri versin onu hemen sapa sağlam 🥺🤍