Sayin_m0m Emzy_5146 1 hafta 10 günü bulur dediler bende pazartesi günü yaptırdım merakla sonucu bekliyorum..
Zeyzey055 Demet45 ben dün devlette ikili test yaptırdım ultrason sonucunu hemen aldım kan verdim bide sizde verdiniz mi kan acaba
OzGus Nazlison Bilemedim ki vardır heralde bir bildiği istersen sorabilirsin ya da tansiyon yüksekliği gibi bir durumun varsa da nstyle takip ediyor olabilir
Demet45 Gulareelesgerova bana bi sonuç söylemedi ama burun kemiği ve ense kalınlığı tam istediğim gibi bi sorun yok dedi kan sonucunu bekliyorum
Demet45 EdaNur_3007 ultrasonda ense kalınlığına ve burun kemiğine bakılıyor orda herşey yolunda der zaten inşallah sonra kan istiyor bi kaç güne kan sonucu çıkıyor bende sonuç bekliyorum umarım sorun yoktur
EdaNur_3007 Demet45 temiz çıkar inşallah Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın sağlıkla gelsin bebisler
Demet45 Emzy_5146 ben hem özelde hem şehir hastanesi de yaptırdım özel 2 haftaya çıkar dedi şehir hastanesi 2 güne dedi henüz ikisinin de sonucunu almadım
Ebrucakmak Gencoglugizem ayy benim maşallah çok sağlıklı oğluşum bide hareketlerini hissetsem müthiş olacak 🥰🥰
Demmet Gencoglugizem ayy bızım 1 nisanda olacak şaka gibi 😅 ve tam tamına da 29. Haftaya girecegiz cok heycanli 🥰