hasretlik babyasyanil Aynur hanıma gidiyorum memnunum. Benim eşimde orda çalışıyodu önceden hala da bazen orda ameliyata gidiyor. Tanıyoruz yani doktorları genel olarak Aynur hanımın eşi de kadın doğumcu ve orda oda . Ben kadın olduğu için tercihimi Aynur hanımdan yana yaptım ama eşi daha iyiymiş eşimden duyduğum kadarıyla.
Orucu12 Gokce90. 1 muayene normal gibi 10 gun içinde kontrol süresi var tek tek hesapladığında daha fazla cıkıyor paket daha mantıklı geldi bana
Gokce90 Orucu12 paket içinde 1 muaynemi var gebelik süresince bn suan 5+3 2 aylıkken alsam paketi tüm muayneleri ve tetkikleri ücretsiz yapabilirmiyim
Orucu12 Gokce90 dr muayene kontrollerinize baglı ama ikili tarama testide var paket içinde dr gorusun bir yeterli derse paket her turlu karlı oluyor
Meltemgunes Oznurdediler Dene dahiliye doktorumun tavsiyesi beni hep böyle şeyler tedavi etti gebelik öncesi de
Hankub Asya Hastanesi Oğuz Güler’e gidiyorum. Muayene ücreti 350 TL. Normal doğum için 7000, sezeryan için 8500 TL dediler. Doktorumdan çok memnunum🌸
Poyrazin_annesi Özel okmeydanı hastanesı zorunlu sezeryan 4 bın lira ddıler 3 ay once sormuştm ama zam gelcek dedıler
Sehrazatt Meltemgunes merhaba bende Okmeydanı’nda oturuyorum siz hangi hastahaneye gidiyorsunuz acaba 🌸
Meltemgunes Sehrazatt hastane değil aslında gittiğim yer klinik Fulya da Cankat klinik fiyatları da uygun doktoruma sonsuz güvenirim siz nereye gidiyorsunuz?
Be-ren Rzllyldz merhaba bu fiyat hangi doktor için geçerli acaba ? Daha fazla diye duymuştum bilgi verir misiniz ☺️