Meltemgunes Gull_94 şöyleki hamile kalmak isteyen arkadaşlar 100 bin tl si hazır olsun alışverişler hastane tetkikler uygun fiyatlı olması şartı ile anca yeter öyle görünüyor
Gull_94 Meltemgunes valla cok fazla bu ne boyle allah yardımcısı olsun herkesın normal maaslı bırının yıllık maasından fazlası cogu fıyat ustelık sadece dogum standart bı ucret getırseker barı
Neslibt72 Derya345 valla çok iyi olur bu hafta 8 haftalık oluyorum ve hala doktor belirleyemedim bu meseleden dolayı. Emseyin sitesinde demir sigorta yazıyo ama sigortanın sitesinde yazmıyor ona göre bakabilirsek ilerletelim sigortayı
Meltemgunes Gull_94 keşke öyle olsa biz hazırlıksız yakalandık üstelik ikiz bebek şimdi düşünüyoruz nasıl olacak diye malzemeler falan çok uçuk fiyatlar
babyasyanil Esenyurt reyapa gidiyorum normal doğum 8 bin sezaryen ve zorunlu sezaryen 8500 ben bize yuh diyodum okuduklarım daha yuhmuş😂😂
Meltemgunes babyasyanil burda küçük bir hastane var Gültepe avicenna 9 norma 11 sezeryan yani sizin aldığınız fiyat çok iyi
babyasyanil Meltemgunes banada öyle geldi yaa büyük bir hastane cünkü muayenede 450₺ doğumum temmuzda umarım zamlanmaz
Orucu12 Meltemgunes medicalpark bahcelievler tahliller 10 muayene nst bebegın ilk kontolleri işitme testi tahlilleri topuk kanı doğum paket aldım 30 bin tl
Gokce90 Orucu12 merhaba. Bu pakette kontrollerde mevcutmu ve hangi doktora gidiyorsunuz bende meral hanıma gitmeyi düşünüyorum
Orucu12 Gokce90. 1 muayene normal gibi 10 gun içinde kontrol süresi var tek tek hesapladığında daha fazla cıkıyor paket daha mantıklı geldi bana
Smrdgnn Benimde ikiz gebelik ve erken doğum riskine karşı yani doğan yoğum bakımı var diye Bahçeşehir Liv hastanesini tercih ettim ücretler 24 .000 denildi ocaktan sonra. Doğum 🤰 Temmuz’da o yüzden henüz deneyimlenmedik ama hastane genel olarak iyi
Smrdgnn Gokce90 tam bilmiyorum ama muayene 750 - 1000 arası değişiyor galiba bizim eşimden dolayı indirimli olduğu için normal muayene ücretleri ne kadar bilmiyorum