Meltemgunes Oznurdediler Dene dahiliye doktorumun tavsiyesi beni hep böyle şeyler tedavi etti gebelik öncesi de
Smrdgnn Gokce90 tam bilmiyorum ama muayene 750 - 1000 arası değişiyor galiba bizim eşimden dolayı indirimli olduğu için normal muayene ücretleri ne kadar bilmiyorum
saitkereminannesi02 Meltemgunes Beylikdüzü Medihaus Tıp merkezi normal doğum bilmiyorum ama sezaryen 8600 TL oraya gidiyorum
Rzllyldz fyzldnmz Dr burcu yıldız ama hastanenin web sitesinde soyismi farklı değiştirmemişler soyismini instagramdan da bakabilirsiniz şimdilik memnunum sakin ilgili bir dr
Derya345 Bayanlar bence C segment bir hastane tercihiniz yok ise doğum paketi alıp fiyatları sabitlemek çok mantıklı ekonomik hamilelik süresince doğuma kadar 2 defa zam yapıyor hastaneler ama hamileliğin başında bir paket alıp doğumu da dahil düşünmeden en konforlu şekilde gebelik sürecini stressiz geçirmiş oluyorsunuz.
199319 Bahçelievler Medipol Normal 10.000 Zorunlu sezaryen 14.500 İsteğe bağlı sezaryen 25.000 Aradaki uçuruma bakar mısınız 🤦🏼♀️
Derya345 Semga Evet hamileyken de alabiliyorsunuz fiyat hastane tercihine göre değişkenlik göstermekte
babyasyanil Mervenursahh nereida hanıma gidiyorum cok memnunum aynı hastanede 2 farklı doktora daha görünmüştüm nereida hanım hem güler yüzlü hem tatlı
babyasyanil yumukeller 450₺ muayene en son 8 bin normal 8500 sezaryendi tekrar zam geldi diyolar bilemiyorum