Neslibt72 Derya345 yaa bizde yaptırmak istiyoruz inşallah kasımda olacak doğumum muhtemelen haziranda her şey tekrardan zamlanacak ama istediğim hastanede yok demirhayat :( acaba buna rağmen uyan hastanelere mi baksam bilemedim şu an değer mi yoksa sonra içime sinen yer olmadı diye üzülür müyüm bilemedim
Derya345 bende hamileyim bebek ürünlerine baktım fiyatlar çok yüksek herşey büyük masraf bu konuda elimden ne gelirse yaparım.Eşiniz mutlaka beni bulsun fiyatlarda yardımcı olurum.Sizlere iletişim numarası vereyim 0555 106 50 00
Meltemgunes Derya345 çok teşekkür ederim 🙏 gelmeden önce arar mutlaka internetteki seba sigorta adresini doğru değil mi?
Mutlulukkk Meltemgunes valla bana kalsa hala gezinicem 😂😂😂 cnku hcbiri normal dogumu cok destekliyor hissi vermiyor bana. En son esenler medipole gttm ama iste bakalimm🤷🏻♀️
Meltemgunes Mutlulukkk dr sare Davutoğlu bu konuda çok iyi imiş memorial da yaptırıyor muş doğumu. Benim şuan gittiğim doktor da çok iyi doğalcı her konuda dr cihan Erdoğdu Fulya’da Cankat klinik diye biterse hastane değil
Mutlulukkk Meltemgunes bana uzak kaliyorlar iste 🤦🏻♀️ yoksa belki baska hastaneye vs de gideblirim ama agirlasinca nasl gdecegim blemiyorumm. Rabbim hayrli kapilar acsin hepimize nne diyeyimm ☺️
Mayalotto Meltemgunes sitesinden fiyat bilgisi isteyince danışman atıyorlar onlar seni arıyorlar ordan yaptırdım ben
Canimucizem Meltemgunes sağlıkla gelsin canım Türkiye’nin neresinden olursa olsun hastaneden çıkış yapılmadığı sürece kuveze alınan bebeklerin ücretleri SGK tarafından karşılanıyor hiç bir ücret ödemiyorsunuz gorumcemin kaldı 10 gün İstanbul’da yaşıyor oda hiç ücret odemedi
Meltemgunes Canimucizem evet o şekilde sistem 3 ayda kalsa ücret alamıyorlar yenidoğan dan benim derdim yoğun bakımı iyi bir hastane olması
nebakiyonkomikmi En uygun ben bulmuşum bu fiyatlar neee Normal 4500 zorunlu sezeryan 8500 isteğe bağlı 10500
Rzllyldz Bağcılar mega medipol normal 8500, zorunlu sezeryan13000, isteğe bağlı sezeryan için 20000 dediler
Be-ren Rzllyldz merhaba bu fiyat hangi doktor için geçerli acaba ? Daha fazla diye duymuştum bilgi verir misiniz ☺️
Derya345 Neslibt72 Yarın müsait vaktinizde iletişime geçelim isterseniz bende sizin için en sağlıklı bilgiyi vermiş olurum dilerseniz
Neslibt72 Derya345 valla çok iyi olur bu hafta 8 haftalık oluyorum ve hala doktor belirleyemedim bu meseleden dolayı. Emseyin sitesinde demir sigorta yazıyo ama sigortanın sitesinde yazmıyor ona göre bakabilirsek ilerletelim sigortayı