30.03.2023 tarihinde doğum yapacak olanlar burda toplanalım 🤰
Bendee yarın doguma girenlerdenim 38+4 olacak bizimde 2. Sezeryan olacak umarım sorunsuz geçer hepimiz için
Benim de 31 inde sezeryanım ilk gebeliğim biraz gerginim
bendiyebiriii ne güzel sizin de bişey kalmamış. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🤲 doğumdan sonra da bu posta yazalım yine ☺️
Emineedrk hiç bişey olmaz korkmayın. Herkesin tecrübesi kendine. Belki çok kolay bir doğum olacak öyle düşünün öyle olsun 🥰
kakara aynı sayılırız ne güzel. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲 ilk fırsatta bu posta yazalım nasıl olduğumuzu, nasıl geçtiğini ☺️
Thebluewine hiç gerilmeyin çok güzel geçer inşallah 🤲 bı bakmışız bebeklerimiz kucağımızda. Doğumdan sonra da bu posta yazalım iyi olduğumuzu ☺️
Eda06 ne güzel bir gün arayla bebeklerimize kavuşacağız. Doğumdan sonra da bu posta tecrübelerimizi yazalım olur mu ☺️
Eda06 benim de ikinci sezaryenim olacak ama ilk çocuğum 12 yaşında o yüzden bu ilk gibi oldu biraz..ilki genel anesteziydi mesela bu spinal olacak☺️ ilk gibi heyecan ve korku var.
Mayıs sonu Haziran basi dediler bakalım hayirlsi 31+1 olduk kizcemle dogsada burayı hep takip etcem
Eda06 benim 3. Kız
gizem3435 yazalım inşallh. Küvoze falan alınmasınlar sağlıklı olsunlar inşallah♥️
Tatli-cadim2023 benimde ikinci oğlum ikiside erkek🤣
Eda06 benim de ikinci oğlum geliyor 💙
bendiyebiriii iyi düşünelim iyi olsun 😇