• Doğum
  • 30.03.2023 tarihinde doğum yapacak olanlar burda toplanalım 🤰

Emineedrk evet sezaryen☺️ sizin de birşey kalmamış. Ben özellikle 30 mart olsun istedim erken mi bilmiyorum ama 38+1 olmuş olacak. Sizin kaç haftalık olacak ?

gizem3435 bizimde 38 haftalık olucak doktorumda 38-39 arası alalım demişti gayet iyi bencee 🙈 benim rüyalarıma girmeye başladı sizin ilk bebiş mı ☺️

Emineedrk benim ikinci sezaryenim olacak inşallah 🤲 daha dün gece ben de doğum yaptığımı gördüm rüyamda çok güzel tombiş bir bebekti. Sanırım bilinç altıma yerleşti ☺️ hem korku var hem heyecan yarın bu saatlerde kucağıma almış olacağım inşallah 🥰

gizem3435 Benim de ilk gebeliğim 3 Nisan için yapmayı düşünüyor doktorum sezeryanı. 37+3 oluyoruz o zamana kadar durursa baya aceleci dünyaya gelmek için minik kızım🫶🏻

gizem3435 benim ilk bebeğim bende de aynı şekilde hem korku hem heyecan var çevremdekiler de genelde korkuttular ayaklanamazsam bebeğime yetemezsem diyede korkuyorum 🥹🥰

Bendee yarın doguma girenlerdenim 38+4 olacak bizimde 2. Sezeryan olacak umarım sorunsuz geçer hepimiz için

bendiyebiriii ne güzel sizin de bişey kalmamış. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🤲 doğumdan sonra da bu posta yazalım yine ☺️

Emineedrk hiç bişey olmaz korkmayın. Herkesin tecrübesi kendine. Belki çok kolay bir doğum olacak öyle düşünün öyle olsun 🥰

kakara aynı sayılırız ne güzel. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲 ilk fırsatta bu posta yazalım nasıl olduğumuzu, nasıl geçtiğini ☺️

Thebluewine hiç gerilmeyin çok güzel geçer inşallah 🤲 bı bakmışız bebeklerimiz kucağımızda. Doğumdan sonra da bu posta yazalım iyi olduğumuzu ☺️

Eda06 ne güzel bir gün arayla bebeklerimize kavuşacağız. Doğumdan sonra da bu posta tecrübelerimizi yazalım olur mu ☺️

Eda06 benim de ikinci sezaryenim olacak ama ilk çocuğum 12 yaşında o yüzden bu ilk gibi oldu biraz..ilki genel anesteziydi mesela bu spinal olacak☺️ ilk gibi heyecan ve korku var.

Mayıs sonu Haziran basi dediler bakalım hayirlsi 31+1 olduk kizcemle dogsada burayı hep takip etcem