Yasminkrc bugün bi tane doktoru dinledim diyor Kİ bebek anne rahmine düştüğünde kilosu bile bellidir, genetik yapısı vs durumlarından. Siz ne kadar yerseniz yiyin bebek olması gereken kiloda olacak takılmayın. Doktorunuz kontrollerinizde haftası ile uyumlu diyorsa, niye dert edesiniz. Burda benmle aynı haftada olan gebe arkadaşların bebeklerinin kilosuyla aramda nerdeyse 1 kilo var. Bende kıyasladığımdan değil asla ama kendimi suçlu hissediyordum iştahsızlığımda vardı birde, bebeğimi besleyemiyorum diye üzülürdüm. Ama doktorum haftasıyla uyumlu diyor. Şimdi 37. Haftamdayım doktor son haftaların biraz daha ye şöyle kucağımızı doldursun dedi. Elimden geleni yapıyorum ama kilolu olmasıda iyi değil. Normal doğumu zorlaştırabilir diyorlar mesela. Hatta bugün gördüğüm bir postta. ikiz bebeği olan birinin kilolu olanı yoğun bakımda zayf olanı yanındaydı. Takılmayın üzmeyin kendinizi.
Kilolu olan bebek doymayacak yedikçe yiyecek bu sefer İlerleyen zamanlarda yine kuzenimin kızı şimdi 5 yaşında çocuğu diyete soktular siz doktorunuzu dinleyin elinizden geleni yapın gerisi Allah’a emanet