Beggg Nurdan1604 inşallah😅 ben şu an 9 haftalığım henüz aynı kilomdayım ilerleyen günler bakacağız artık😅
nergismom Ozoooo kasımdan beri hamileleiğimi öğrendiğimden beri yaz kış demeden deli gibi dondurma yiyorum ve normalde pek sevmem yani ama bir kere ilk aylarda rüyamda gördüm o günden sonra hep aynı dondurmaya talibim hatta yazarken ağzım sulandı buzluktan alıyorum😁😁🤦♀️
mimaranne06 Ozoooo Aşure ve dondurma. Normalde de severim ama ilk hamileliğimde de bunda da her hafta yemeden duramıyorum.
Kurtiremmm Ozoooo patates kızartması ve cips 🫠 cipsi arada bir yiyorum ama patates için aynı şeyi söyleyemeyeceğim kskfld
Kayaozge kahvesever__ Ya bende aşırı derecede tatlı tüketiyorum şekerim yok çok şükür ama bebek iri dedi doktor acaba tatlıdan dolayı mı oldu anlamadım 🫤
nazlisert Ekşili ve tuzlu şeyler😍 turşu, limon, acı biber gibi. Dünde canım çok çağla istedi mevsimi olduğundan hemen bulduk tuzlayıp onu yedim🥰
Hilal2 Herşey yedik börek kek poğaca dondurma ne ararsan 24 haftaşıgım 10 kilo almışım kendime kıza kıza sürekli yıyorum ağzım boş durmuyor yok yani nasıl gidicek bu kilolar 😒
Nurdan1604 Oznurdediler haha yemekle cinsiyetin ne alakası varsa 😅💓 ye ekşiyi doğur Ayşe’yi muhabbetinden 🤭 benim kızım olacak ama ilk hamileliğimde erken doğumla kaybettim ben o erkekti onda da hep ekşi yemiştim 😒
Nurkcy Ozoooo çikolata 🍫 Yemek istemiyorum ama kendimi hep yerken buluyorum istemsizce bir tek bunda nefsime hakim olamıyorum. 🫣 Umarım şeker yüklemesinde şekerim çıkmaz..