Nurdan1604 Oznurdediler haha yemekle cinsiyetin ne alakası varsa 😅💓 ye ekşiyi doğur Ayşe’yi muhabbetinden 🤭 benim kızım olacak ama ilk hamileliğimde erken doğumla kaybettim ben o erkekti onda da hep ekşi yemiştim 😒
Luzumuyok Nurdan1604 zaten o cümle doğru değil erkeği olacaklar ekşi kızı olacaklar tatlı yiyor 😂 ye tatlıyı doğur hakkı yı diye bişey yok yalan😂
Kayaozge Eluf Benim 36.haftama kadar her şey normaldi ama 36 dan sonra iri büyük bebek dedi umarım bu tükettiğim tatlılardan değildir
Nurrhasan01 Jelem123 ya bende sigara çok içen bir insandım ama Şuan tadını bırak kokusuna tahammül edemiyorum bu gidişle bırakırım 2 hafta ağzıma almadım
Karahan65 Nurdan1604 kesin erkek o zaman çünkü bende hep ekşi mayyoş şeyler yedim canım ekşi şeyler elma ve turşu çekiyordu sürekli sonuç bi oğlum olucak 23 6 haftalık
Nurdan1604 Karahan65 yok canım benimki kız 🤭💓 biz de 27+2 olduk ful ekşi yedim ama sanırım damak zevki bu 🤩😅💓
Nurdan1604 Luzumuyok evet bu cümle doğru değil ben oğlumda da kızımda da ekşi yedim 😅😅 şuan da kız bebeğe hamileyim limon kemiriyorum 😅 ama hamilelikten önce de tek derdim turşuydu 😅😅
Yason Nurdan1604 bende 27+2 erkek baby 20. Haftama kadar eksi ve tuzlu yedim sadece tatliyi gozum gormuyodu sonra deli gibi tatliya düştüm suan sadece tatliyla yasiyorum diyebilirim
Figosto Herşeyden vazgeçerim hamilelik durumunu sevmedim yiyecekler önemli degil benim .icin valla. Zaten ne yesek kilo oluyor. Birde kışa denk geldik sevdiğim meyveler hep yaz meyvesidir zatenn
monagra Gmzglsh valla her şeyime baktırdım zaten ailem süt işi yapıyor, çocukluğumdan beri kalsiyum sorunum olmadı ama demirim düşük olduğu için geçen ay demir hapı başladı doktorum