Beggg Nurdan1604 inşallah😅 ben şu an 9 haftalığım henüz aynı kilomdayım ilerleyen günler bakacağız artık😅
nergismom Ozoooo kasımdan beri hamileleiğimi öğrendiğimden beri yaz kış demeden deli gibi dondurma yiyorum ve normalde pek sevmem yani ama bir kere ilk aylarda rüyamda gördüm o günden sonra hep aynı dondurmaya talibim hatta yazarken ağzım sulandı buzluktan alıyorum😁😁🤦♀️
mimaranne06 Ozoooo Aşure ve dondurma. Normalde de severim ama ilk hamileliğimde de bunda da her hafta yemeden duramıyorum.
Kurtiremmm Ozoooo patates kızartması ve cips 🫠 cipsi arada bir yiyorum ama patates için aynı şeyi söyleyemeyeceğim kskfld
Kayaozge sevimlikek Ya bende aşırı derecede tatlı tüketiyorum şekerim yok çok şükür ama bebek iri dedi doktor acaba tatlıdan dolayı mı oldu anlamadım 🫤
nazlisert Ekşili ve tuzlu şeyler😍 turşu, limon, acı biber gibi. Dünde canım çok çağla istedi mevsimi olduğundan hemen bulduk tuzlayıp onu yedim🥰
Hilal2 Herşey yedik börek kek poğaca dondurma ne ararsan 24 haftaşıgım 10 kilo almışım kendime kıza kıza sürekli yıyorum ağzım boş durmuyor yok yani nasıl gidicek bu kilolar 😒
Nurdan1604 Oznurdediler haha yemekle cinsiyetin ne alakası varsa 😅💓 ye ekşiyi doğur Ayşe’yi muhabbetinden 🤭 benim kızım olacak ama ilk hamileliğimde erken doğumla kaybettim ben o erkekti onda da hep ekşi yemiştim 😒
Nurkcy Ozoooo çikolata 🍫 Yemek istemiyorum ama kendimi hep yerken buluyorum istemsizce bir tek bunda nefsime hakim olamıyorum. 🫣 Umarım şeker yüklemesinde şekerim çıkmaz..
Luzumuyok Nurdan1604 zaten o cümle doğru değil erkeği olacaklar ekşi kızı olacaklar tatlı yiyor 😂 ye tatlıyı doğur hakkı yı diye bişey yok yalan😂