2prensesannesiiii Dxxnx 31+2 den selamlar🥰 yarın başlıcam kıyafetleri yıkamaya ben ütüleyip çantamızı hazırlayacağım🥰🙏🏻
serpil1baby Dxxnx 31+3 kıyafetler ütülendi yerleşti dün biberonlar kaynatıldı bugünde hastane çantam hazırlanıcak 2 gündür dahada ağırlaştım sanki son haftalara sakın bırakmayın 30 da hazırlayın gün geçtikçe agırlaşıyoruz🥺☺️☺️☺️
Alya09 serpil1baby aynıyız ütülendi herşey çantayı daha hazırlamadım ev temizliğini bitirdim erken den ve iki gün içinde bile çol ağırlaştım gerçekten çantayı da yavaş yavaş hazırlasam iyi olur
serpil1baby Alya09 valla bugün hazırladık eşimle yinede belim ağrıdı. 😣 bir an önce hazırla inan kafa acayip rahatlıyo☺️☺️
Gizem3544 Dxxnx 32+3 ten selamlar güzel anneler🌸 Genelde ne tür kıyafetler aldınız uzun kollu kısa kollu aylara göre ? Kıyafet problem gerçekten bahar bebelerinde 😅
Kbramhmt 30+4 bizde çantamızı hazırladık kıyafetleri hazırladık bi kaç eksiğimiz var onları koycam bayramdan sonra da inşallah beşiği kurcaz çok zor beklemek yaa gün geçmiyor bana
Kbramhmt Pijamalarım hep kısa kollu benim ya hastane sıcak oluyor sabahlık var zaten bide şal koydum yeterli olur gibi
ceylangokce_05 55Ozge41 aynı haftadayiz canım bende havaların ısınmasını bekliyorum eşyaları yıkamak için yarın kontrolüm var inşallah 2 kiloyu geçmiştir diye dua ediyorum
55Ozge41 ceylangokce_05 AA bende yarın kontrole gaidocem inşallah 😊 saglikli olsunlar ins cnm hayırlısi ile kavusalim